Autópálya és repülőgép zaj? Segít a PhoneStar!

Ügyfelünk egy nagy alapterületű érdi ingatlanban lakik, melyet a domborzati viszonyok miatt elég nagy hangterhelés ér az M7-es autópálya felől. A közlekedési zaj intenzitása önmagában nem lenne zavaró, de a folyamatos jellege miatt az egyébként halk dübörgés is nagy hangterhelésnek érezhető.

A másik probléma az volt, hogy a családi ház feletti légifolyosóban megnőtt a forgalom, így a hajtóművek zaja is hozzáadódott az autópályán haladó autók által keltett zajhoz.

A helyszíni felmérés, bejárás során megállapítottuk, hogy a zajok egy része a tetősíkon át éri el a védendő helyiségeket, leginkább a felső emeleti hálószobát, ezért elsődlegesen a födém hangszigetelésével lehetett csökkenteni a lakókat érő zajterhelést.

A lakás nyílászárói sem voltak megfelelőek, ezért az intézkedési tervbe ezek cseréjét is javasoltuk, hiszen hiába a legjobb hanggátló rendszer beépítése, ha a nyílászárókon áthatol a zaj!

Autópálya és repülőgép zaj?  Segít a PhoneStar! 1.

A 12,5mm-es PhoneStar Csendlapok kőzetgyapottal kombinálva kerültek beépítésre, amelyek a jól festhető gipszkartonnal lettek fedve. A beépítés után a várakozásoknak megfelelően a zaj jelentősen csökkent.

Ügyfelünk és családja immár nyugodtan tud pihenni a professzionális PhoneStar hanggátló rendszer védelmében!

Képeinken a kivitelezés folyamatai láthatóak.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7676

Elégedett ügyféleink száma

7768

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!