facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Hang és Tűz Kft. legfrissebb referenciái

Szagelszívócső hangszigetelése siófoki hotelben

tovább »

Siófoki hotelben a földszinti konyha szagelszívója két szobán keresztül futott ki a tetőre. A szagelszívócső két oldalát falak határolták, ezért csupán pár centiméter állt rendelkezésünkre. Ezen a két síkon, mivel nem fért el több anyag, 2 réteg PhoneStart-t alkalmaztunk.

Feltöltve: 2019.09.26

Idősek otthonában szobafal hangszigetelés (Páty, 2019.07.)

tovább »

Megrendelőnk édesanyja, aki sajnos nagyon beteg, egy idősek otthonában lakik. Már régóta gondot okozott, hogy a szomszédból átszűrődő zajoktól képtelen volt a pihenésre. Korábban már tetettek fel egy másfajta hangszigetelő rendszert szobája falának mindkét oldalára, de hatástalannak bizonyult. Ezután fordultak hozzánk.

Feltöltve: 2019.07.14

Háló- és gyerekszoba hangszigetelése ikerházban (2019.06.)

tovább »

Egy aszódi ikerház háló- és gyerekszobájának hangszigetelésnek megoldására kaptunk megbízást. Mivel a szomszéd nem volt közreműködő, ezért a zajok elszenvedőjének kellett gondoskodnia a prémium kategóriás PhoneStar hanggátló rendszerről.

Feltöltve: 2019.07.01


Régebbi híreink

Kincsem Fogadó hangszigetelése PhoneStar Csendlappal

tovább »

Lezsák Sándor feleségével még a kilencvenes évek elején alapította meg a Lakiteleki Alapítványt és a Népfőiskolát. Az akkor még négyhektáros, ma már 25 hektárra növekedett területen fekvő intézményt az ország egyik szellemi fővárosának is nevezik.

2013-ban döntés született a területen lévő ingatlanok felújítására, átalakítására több ütemben. Ennek keretében az idei évben a munkásszállót is átalakítják, helyette Kincsem Fogadó lesz.

Feltöltve: 2018.07.27

Új termék hamarosan: PhoneStrip

tovább »

A megkerülő hangok kiküszöbölése igen nehéz feladat az építőiparban, pedig ezen jelenségek bizony nagy mértékben befolyásolhatják a hanggátló rétegek hatékonyságát, de nincs közük a falon vagy padlón lévő hanggátló rétegekhez. Ez úgy értendő, hogy a beépített hanggátló rétegek bármely felületen kifejtik hatásukat, viszont az épület gyenge pontjain - a falnál vagy födémnél - a megkerülő hangok átmehetnek. Ezek csökkentésére a PhoneStar Csendlap is használható úgy, hogy a megkerülő hangok útjába is beépítésre kerül, például az építendő falak alá PhoneStar hanggátló lapot helyezünk.

Feltöltve: 2018.07.09

Stabilitás és szakvásári elismerés!

tovább »

Cégünk megfontolt gazdálkodásának köszönhetően pénzügyileg is stabil. Ennek elismeréseként tavaly év végén újra megkaptuk a Bisnode minősítő cég tanúsítványát, amely szerint a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft “AA” besorolású, pénzügyileg megbízható, hitelképes cég. 

Feltöltve: 2018.04.26

Construma díj 2018 nyertese a PhoneStar 15 TRI Csendlap

tovább »

A Construma 2018 megnyitóján Horváth Sándor a zsűri elnöke és Ganczer Gábor vezérigazgató átnyújtotta Bőczi Ervinnek, a Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft ügyvezetőjének a Construma díjat, amelyet cégünk terméke a 15mm-es PhoneStar TRI Csendlap nyert el. 

Feltöltve: 2018.04.12

Megnyitotta kapuit a Construma 2018 építőipari vásár!

tovább »

Cégünk idén különösen nagy várakozással készült a Construma 2011 vásárra, hiszen a PhoneStar 15TRI termékünk elnyerte a Construma 2018 díjat, amelyet komoly zsűrizés után csak a legjobb cégek, legjobb termékei kaphatnak meg.

2018.04.11-14 között a Hungexpo A pavilon, 308H standján idén is felkészült kollégáink várják szaktanácsadással, termékismertetőkkel a Kedves Érdeklődőket. Nagyméretű LCD kijelzőnkön referenciafilmjeink futnak, amelyekből megismerhetik legújabb referenciáinkat és új termékünket a PowerFloor harmadik generációs felületi fűtésrendszereit. 500.000.-Ft-feletti megrendelés esetén extra 5%-os vásári kedvezményt biztosítunk ügyfeleinknek.

Szeretettel várjuk Önöket!

Feltöltve: 2018.04.11

Construma 2018

tovább »

Április 11-15. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA Építőipari és Otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A CONSTRUMA kiállításon az érdeklődők meggyőződhetnek a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. Construma díjnyertes PhoneStar “Csendlap” és a XXI. század műszaki színvonalát tükröző PowerFloor padlófűtési termékeinek hatékonyságáról. Képzett szakembereink érdekes demonstrációkkal és ingyenes szaktanácsadással, új termékekkel is várják az érdeklődőket.

Látogassanak meg minket az “A” pavilon 308H standján és gondoskodjanak lakásukban nyugalomról a német szabadalom alapján hazánkban gyártott “Csendlapok” segítségével és emeljék otthonuk komfortját a PowerFloor padlófűtési rendszerrel!

A kiállításon leadott megrendelésekre egyedi kedvezményt biztosítunk!

Feltöltve: 2018.03.22

Neszményi Lilla lakásának hangszigetelése

tovább »

Neszményi Lilla, a Neszményi Design tulajdonosa nem csak az ügyfeleinek ajánlja a PhoneStar rendszereket, hanem saját lakásának hangszigetelésével is cégünket bízta meg! Az érdeklődők Lilla blogjában bővebben is olvashatnak a projektről.

Feltöltve: 2018.02.19

Bemutatkozik a PowerFloor padló és falfűtési rendszere

tovább »

Az Interneten komoly viták folynak nem csak a felhasználók, hanem a szakemberek körében is, hogy milyen feltételeknek kell, hogy megfeleljen egy modern fűtési rendszer. A következő cikkünkben ezen érveket és ellenérveket szeretnénk összefoglalni.

Feltöltve: 2017.09.26

Budapest Music Expo 2017

tovább »

Hamarosan megnyitja újra kapuit a Budapest Music Expo. Mint minden évben, idén is ott leszünk. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a Halk Csarnokban! G csarnok 41-es stand.

Feltöltve: 2017.09.22

PowerFloor Öko Plus harmadik generációs padlófütés beépítése

tovább »

Egy balatonkenesei család újonnan épülő házának 30m2-es szobájába padlófűtést szerettek volna. Mivel mindenképp gyors, száraztechnológiával beépíthető, hatékony, modern technológiában gondolkoztak, így a cégünk legújabb fejlesztésű PowerFloor ÖKO PLUS rendszerére esett a választásuk.

Feltöltve: 2017.09.04

Mikor és hogyan érdemes szigetelni az új ingatlant?

tovább »

A válasz egyszerű: időben, szakszerűen, hiszen így pénzt, időt, fáradságot takaríthatunk meg. Több ügyfelünk, miután több ingatlan vásárlásánál is szembesült a szomszédoktól érkező zajokkal, már nem akarja a véletlenre bízni a nyugalmát. Ezért van, aki már az új építésű lakás szerkezetkész kialakítása előtt extra PhoneStar hanggátlás beépítésére ad megbízást. Akik használt ingatlant vásárolnak, sokszor a beköltözés után szembesülnek azzal, hogy a szomszéd négygyerekes család nem kis zajjal éli az életét. Esetleg egyetemisták találnak okot minden este a bulizásra, vagy hegedülni tanuló kislány gyakorol szorgalmasan a fal másik oldalán. Ilyenkor minimum a festés árát kétszer ki kell fizetni, mert a hanggátlás még sokszor a felújítás mostohagyereke, amire legtöbbször csak túl későn gondolnak.

Feltöltve: 2017.08.09

"A csend a művészet másik arca"

tovább »

Ez a mondat lehetne a keddi nap mottója. És hogy mi teszi különlegessé? Az, hogy egy autista fiatalember gondolata ez, aki így fejezte ki a művészethez való viszonyulását. 

Feltöltve: 2017.06.17

Disco Budapest belvárosában

tovább »

Cégünk egyik partnerétől, mint alvállalkozó kapott megbízást egy speciális hanggátlási munka elvégzésére. A VII. kerületi Instant/Fogas bár szomszédjában élő ügyfelek nem tudtak pihenni a 110dB-es hangnyomásra képes hangfalakből érkező gépzene miatt, ezért az üzlet tulajdonosai megelégelve, hogy folyamatosan magyarázkodniuk kell, egy hanggátló rendszer megépítését határozták el.

Feltöltve: 2017.06.16

Hogyan építsünk csendszobát?

tovább »

Több ügyfelünk érdeklődött a csendszobák illetve az emelt hatékonyságú hanggátló rendszerekkel kapcsolatban. Többen az Interneten talált információk alapján úgy gondolják, hogy csupán több réteg “hanggátló gipszkarton” beépítésével meg lehet oldani a problémás mélyebb frekvenciájú, nagyerejű hangok csillapítását is. 

Feltöltve: 2017.06.16

Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket

tovább »

Egy ismert zeneszerző gitáros számára tavaly egy kis próbaterem / demostúdió hanggátlását építettük meg. A régi üzletből kialakított helységet, melybe a szomszédok nagy örömére a leghatékonyabb, előtétfalas PhoneStar hangszigetelés került beépítésre, viszont hamar kinőtte a megrendelőnk zenekara.

Feltöltve: 2017.06.16

Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon

tovább »

Ahogy az alább látható diagram is mutatja, hogy 60.000 látogató közül minden kb. századik felkereste a Wolf-Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft standját az “A" pavilonban. Cégünk sikerterméke a PhoneStar Csendlap továbbra is nagyon keresett, de az idén bemutatott PowerFloor hanggátlással kombinálható padlófűtés rendszer után is rengetegen érdeklődtek.

Feltöltve: 2017.04.18

Megnyitotta kapuit a Construma 2017 kiállítás

tovább »

A Hungexpó “A" csarnok 308K standján szerdától, vasárnap estig érdekes demonstrációkkal, újdonságokkal, sőt akciókkal várjuk otthonuk, irodájuk, házimozijuk hanggátlását a díjnyertes PhoneStar Csendlapokkal megoldani szándékozó érdeklődőket. Tudjon meg többet a hatékony hanggátlásról, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat a Construmán!

Feltöltve: 2017.04.05

Construma 2017

tovább »

A kiállításon cégünk az „A” pavilon 308 K standján lesz megtalálható.

A kiállítás pontos időpontja: 2017.Április.05-09.

A helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai u 10.

Feltöltve: 2017.04.03

A PhoneStar Csendlap annyira jó, hogy már hamisítják!

tovább »

Több érdeklődőnk az utóbbi időben arra hivatkozva mondott vissza megrendelést, hogy ugyanolyan anyagot talált a piacon, mint a PhoneStar Csendlap, csak jóval olcsóbban. Így észszerűnek tűnt, hogy ennek az anyagnak a segítségével próbálja megoldani hanggátlási problémáját. Természetesen senki sem ellensége saját pénztárcájának, de miután cégünk utánajárt a dolognak, a következő tények kerültek napvilágra.

Feltöltve: 2017.01.24

Köszönet a megrendelőinknek!

Nyílt levelünk mindazokhoz szól, akik a gazdasági visszaesés kezdetén, a cégalapítás utáni első években bizalmat szavaztak nekünk. Hét év sikeres működés és jelentős fejlődés után köszönjük, minden kedves ügyfelünknek a kisnyugdíjastól az egyetemistákon át a kisebb cégeknek, akik akkoriban akár kisebb hanggátló rendszerek megrendelésével hozzájárultak cégünk jelenlegi sikereinek megalapozásához.

Ma már a Wolf Bavaria Magyország -Hang és Tűz Kft. megkerülhetetlen része a hanggátló piacnak. Termékeink és munkáink minősége a legnagyobb intézményeknél és multinacionális cégeknél is elismerést nyert. Mindezekre nagyon büszkék vagyunk és tudjuk, hogy sikereink a vevőknek történő gyors visszajelzésben, a hozzáértő munkatársak alkalmazásában és a megbízható, gyors, pontos munkavégzésben rejlettek.

Az elmúlt években szinte alig kaptunk negatív visszajelzést ügyfeleinktől, ami a hazai építőiparban egyáltalán nem jellemző. Folyamatosan bővítjük szállítói-, ügyfél- és partnerkörünket. Igyekszünk olyan partnercégekkel együttműködni, akikkel sem termékeik, sem pedig szolgáltatásaik miatt sem vallunk szégyent. Kiemelt figyelmet fordítunk a szabályok és adótörvények betartására és pénzügyi stabilitásunk szilárdan tartására, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már 2013 óta folyamatosa AA minősítést kapunk a Bisnode nemzetközi cégminősítőtől.

Egyik alapelvünk, hogy soha nem fogjuk elfelejteni, honnét indultunk és kik által, hogyan lehettük meghatározó szereplője a hangátló termékek magyar piacának.

Köszönjük a bizalmukat!


Bőczi Ervin
tulajdonos, ügyvezető

Feltöltve: 2016.12.31

11. Music Expo Kiállítás

tovább »

Megnyitotta kapuit a 11. Music Expo Kiállítás, ahol cégünk az idei évben is részt vesz kiállítóként. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Feltöltve: 2016.10.07

Német-magyar barátság

tovább »

Cégünk ügyvezetője, Bőczi Ervin lipcsei egyetemi évei során nemcsak barátokra, hanem szakmailag is fontos kapcsolatokra tett szert, hiszen a napjainkban szintén építőiparral foglalkozó egykori iskolatársak a mai napig meghívják, hogy építőipari kiállításaikon és bemutatóikon vendégelőadóként tájékoztatót, bemutatót tartson a hangszigetelésről. A hosszú és sikeres együttműködést mi sem bizonyítja jobban, hogy az egyik német cégvezető a családi nyaralását is rendszeresen Magyarországon tölti- sőt, ezúttal közösen is eltöltöttek pár napot Bőczi úrral és családjával a Balatonnál. 

Feltöltve: 2016.08.26

Újra lecsapott a hanggátló rendszerek mumusa - tojástartó!

tovább »

Hiába írtunk rengeteg cikket és hívtuk fel olvasóink figyelmét weboldalunkon és különféle fórumokon, mindig akad egy- két “megátalkodott mesterember”, aki ősi hiedelmek révületében élve tojástartóval próbál komoly hanggátlási problémákat megoldani. Ezúttal egy mezőberényi REAL üzletben találkoztunk a “mumussal”.

Feltöltve: 2016.08.23

Hamarosan nyit budapesti központunk

tovább »

Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy hamarosan megnyitja kapuit a Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. Kelet- európai Központja Budapesten. Nagy mérföldkő ez a cégünk életében, hiszen kemény munka eredményeképp régi álmunk valósul meg. Még ebben az évben lehetőségük lesz a kedves régi és új ügyfeleinknek, hogy személyesen is megtekintsék termékeinket és meggyőződjenek azok hatékonyságáról. Természetesen már a legújabb fejlesztésünkkel, a PowerFloor padlófűtési rendszerrel is megismerkedhetnek! 

A nyitásról később tájékoztatjuk Önöket!

Feltöltve: 2016.08.19

PhoneStar, a tengerek királya?

tovább »

A nyaralását mindenki szeretné nyugalomban eltölteni, hogy ki  tudják pihenni a munkával teli hétköznapok fáradalmait. Azonban biztosan megtapasztalták már Önök is, amikor tönkreteszi a kellemes estéket a szállodai szobánk falának másik oldaláról átszűrődő zaj. 

Ez nem csak a szárazföldön, hanem a hajóutak alkalmával is problémát okozhat, hiszen a dízelmotorok zaja különösen hosszú távon elviselhetetlenné válik.

Feltöltve: 2016.08.10

Ódon német kastély hanggátlással kombinált modern padlófűtés

tovább »

Cégünk újabb komoly és egyedülálló referenciamunkát végzett el Németországban. Az Észak- Rajna- Vestfalia tartomány Stapel nevű kastélyának tulajdonosa, egy ismert sportszermárkát forgalmazó művész elérkezettnek látta az időt, hogy a gyönyörű, 1819-1828 között épült kastély korszerű padlófűtést és hanggátló rendszert kapjon. Az eddigi referenciák alapján a PhoneStar hanggátlással kibővített PowerFloor padlófűtési rendszert rendelte meg, mivel az épület beépítési lehetőségeinek és az igényeknek ez a modern, szárazépítésű rendszer felelt meg leginkább.

Feltöltve: 2016.08.06

Sikeres tavaszi szezonkezdés a Construmán

tovább »

Az építőipar tavaszi seregszemléjét a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft idén sem hagyhatta ki! A vásárra különféle akciók és ingyenes szaktanácsadás mellett új termékekkel is készültünk.

Feltöltve: 2016.04.13

Meghívó a Construma 2016 rendezvényre

tovább »

Április 6-10. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA Építőipari és Otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A CONSTRUMA kiállításon az érdeklődők meggyőződhetnek a Wolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. díjnyertes PhoneStar “Csendlap” termékeinek hatékonyságáról. Képzett szakembereink érdekes demonstrációkkal és ingyenes szaktanácsadással, új termékekkel is várják az érdeklődőket.

Feltöltve: 2016.03.31

Kellemes Húsvéti Ünnepeket 2016

tovább »

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván Önnek cégünk minden munkatársa.

Feltöltve: 2016.03.25

2015 év eredménye

tovább »

A tavalyi évet sikeresen zártuk, az idei év jól kezdődik és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Wolf Bavaria németországi központjában tartott évértékelő rendezvényen örömmel jelenthettük be, hogy a cég többi (Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia stb.) európai képviseletét maga mögé utasítva a Wolf Bavaria Magyarország -Hang és Tűz Kft. 41%-al emelte árbevételét a tavalyi évhez képest.

Feltöltve: 2016.02.18

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

tovább »

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Feltöltve: 2015.11.25

Véget ért a Music Expo 2015

tovább »

A hétvégén megrendezett, idén 10 éves Music Expo kiállításon cégünk is részt vett. Köszönjük minden kedves érdeklődőnek, hogy felkereste standunkat! A kiállítás pillanatképeiről kisfilmünk ad ízelítőt.

Feltöltve: 2015.10.08

Megkezdődött a Budapest Music Expo 2015 kiállítás!

tovább »

Minden kedves érdeklődőt várunk az SYMA Rendezvényközpont “A” csarnok 35-ös standján, ahol péntektől reggeltől vasárnap hat óráig szakértőink akciós árakkal és ingyenes szaktanácsadással segítik a legmegfelelőbb PhoneStar hanggátló rendszer beszerzését.

Feltöltve: 2015.10.02

Új PhoneStar termékeink is megkapták a CE minősítést

tovább »

A sikeres PhoneStar termékfejlesztési program részekénk cégünk legújabb termékei kapták meg a CE minősítést. A még hatékonyabb hanggátlás és még vékonyabb rétegrendek elérése érdekében a következő termékek érhetőek el a PhoneStar termékcsalád részeként.

Feltöltve: 2015.09.22

Budapest Music Expo 2015

tovább »

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

A Wolf Bavaria Magyarország -Hang és Tűz Kft. ezúton meghívja Önt és Kedves Családját a Budapest Music Expo kiállításra!

A Music Expo kiállításon bemutatjuk cégünk legújabb termékeit és fejlesztéseit, a hanggátló nyílászárókat, valamint budapesti látogatóink standunkon regisztrálhatnak ingyenes felmérésre is.

Feltöltve: 2015.09.17

Csendszoba építése Debrecenben (2015 június)

tovább »

Debrecenben sebészként dolgozó ügyfelünk munkája felelősségteljes és stresszes, ezért elengedtehetlen számára a nyugodt pihenés, ami viszont csak csendes környezetben oldható meg, ezért egy PhoneStar rendszerrel hangszigetelt csendszoba építésével bízta meg cégünket.

Feltöltve: 2015.07.16

Hallgasson jó zenét hangszigetelt szobában!

tovább »

Júliusban minden kedves ügyfelünket, aki 30m2-nél több PhoneStar hangszigetelő anyagot rendel megajándékozzuk világhírű Djabe zenekar egy CD vagy DVD albumával!

Az akció 2015.07.31-ig, a készlet erejéig érvényes!

Feltöltve: 2015.07.05

Vérhalom utcai lakás födémjeinek hanggátlási eredményei

tovább »

a legújabb fejlesztésű 12mm-es PhoneStar hanggátló lapok segítségével 

Szakembereink próbaméréseket végeztek az új fejlesztésű 12mm-es PhoneStar “Csendlap” termék kopogó hangokra vonatkozó hanggátló képességével kapcsolatban egy Vérhalom utcai társasházban, hogy ügyfelünk kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb végleges rétegrendet.

Feltöltve: 2015.06.12

Több mint ötszáz érdeklődő a PhoneStar standján!

tovább »

Az elmúlt évek látogatószámát felülmúlva, csaknem ötvenezer látogatót vonzott a vasárnap zárult Construma 2015 építőipari szakkiállítás. A kiállítók és a látogatók emelkedő száma azt mutatja, hogy a hét szűk esztendő után pozitív változások következtek be a magyar építőiparban.

Feltöltve: 2015.05.16

Pályázati kiírás - hosszabbítás

tovább »

A Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. nyílt pályázatot hirdet amatőr és profi videófilm készítőknek. A pályázat célja a cég által gyártott PhoneStar “Csendlap” nevű termékről népszerűsítő reklámfilmek készítése. A pályázat jelentkezési idejét, mivel kevés pályamű érkezett 2015.05.04. - 2015.05.15-ig meghosszabítjuk!

Feltöltve: 2015.05.05

Construma 2015 nemzetközi építőipari szakkitállítás

tovább »

Április 15-19. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, összesen öt pavilonban. Széles kiállítói kínálat, gazdag szakmai konferenciaprogram, számtalan újdonság, akció és gyakorlati bemutató várja a látogatókat.

Feltöltve: 2015.03.27

Mekk Mester visszatért?

tovább »

A nagysikerű magyar bábfilmsorozat úgy látszik újabb iparosokat ihletett meg. Cégünk egy régi ügyfele több éve kért árajánlatot egy budapesti lakás hangszigetelésére és idén újfent megkeresett minket, de a “PhoneStar” rendszer árát magasnak találta, ezért egy Interneten talált vállalkozót bízott meg a hangszigetelési munkálatok elvégzésével.

Feltöltve: 2015.03.19

Továbbra is keresett a PhoneStar “Csendlap” - THF kiállítás

tovább »

A tavasz - és az építési szezon hírnöke: TFH+E 2015 február 18-20. SYMA Rendezvényközpont, Budapest

A TFH+E konferencia-alapú szakkiállítási koncepciójának megfelelően ezúttal is három egész napos programot kínáltak a szervezők a szakmai látogatóknak.

Feltöltve: 2015.03.14

Pályázat kiírás PhoneStar Csendlap népszerűsítésére

tovább »

A Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. nyílt pályázatot hírdet amatőr és profi videófilm készítőknek. A pályázat célja a cég által gyártott PhoneStar “Csendlap” nevű termékről népszerűsítő reklámfilmek készítése.

Feltöltve: 2015.03.03

Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika Szakkiállítás

tovább »

MEGHÍVÓ

Tisztelt Partnerünk!

A Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. ezúton meghívja Önt a Tetők Falak Homlokzatok + Épületenergetika Szakkiállításra. A kiállítás megtekintése előzetes regisztráció esetén ingyenes.

Feltöltve: 2015.02.10

PhoneStar vagy Csendlap?

tovább »

A kérdés nagyon nehéz is lehetne, vagy mondhatnánk “egyik jobb, mint a másik”, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy a két elnevezés ugyanazt a díjnyertes terméket jelöli. A PhoneStar a Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. által gyártott nagy hatékonyságú hanggátló termék nemzetközi elnevezése. A terméket az egyszerű érthetőség érdekében a levédett Csendlap néven hozzuk forgalomba a magyar piacon. Az 1200x800mm nagyságú Csendlap jelenleg háromféle vastagságban készül: 10mm, 12,5mm és 15mm.

Feltöltve: 2015.02.09

WBM- Hang és Tűz Kft. a 2014-es Budapest Music Expon

tovább »

Idén is megrendezésre került a SYMA Csarnokban a hazai zenei ipar legnagyobb seregszemléje. Cégünk sikerrel mutatta be  termékeit és szolgáltatásait. Tekintse meg a vásárról készült rövid összefoglalót.

Feltöltve: 2014.10.20

Meghívó a Budapest Music Expora (2014. október 3-5.)

tovább »

A Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. sok szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a hazai zeneipar legnagyobb seregszemléjére! 

Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Időpont: 2014. október 3-5.
Belépés: ingyenes 

Feltöltve: 2014.09.26

Idén 70 éves Mekk Mester!

tovább »

Úgy tűnik, hogy az 1974-ben készült Mekk Mester,  az ezermester kecske kalandjairól szóló bábfilmsorozat több ügyfelünket, sőt vállakozót is megihletett, mert valószínüleg ezért kezdtek olyan kivitelezési munkák elvégzésébe, melyeknek a vége csak pénzkidobás, értékelhetetlen végeredmény és idegeskedés lett.

Feltöltve: 2014.09.17

Hangátló kabin építése prezentációs célokra

tovább »

A ratzeburgi Hass+Hatje cég a PhoneStar rendszerek segítségével mutatja be, hogy nyílászárói milyen hatékonyan zárják ki a külvilág zajait.

Feltöltve: 2014.09.12

Nyárvégi tangó a Corvin sétányon

tovább »

Minden érdeklődőt szeretettel várunk egy élőzenés tangóbemutatóra, ahol bárki megtanulhatja a tangó alaplépéseit a PhoneStar támogatásával!

A rendezvény ingyenes!

Feltöltve: 2014.08.29

A zajt nem szeretjük, a jó zenét viszont igen!

tovább »
Hévízen megrendezett,  WBM- Hang és Tűz Kft. által támogatott "DJABE, vendég: Steve Hackett (Genesis) és Gulli Briem (Mezzoforte) “ koncertről készült képes összefoglalónkat kedves érdeklődőink alább tekinthetik meg!Feltöltve: 2014.08.08

Németországban már népszerű a PowerFloor hanggátló rendszer

tovább »

Anyacégünk, a Wolf Bavaria már évek óta komoly fejlesztéseket végez a saját, padlófűtéssel kombinált hanggátló rendszerén. A PowerFloor és Slimline fantázinevű termékcsalád lényege, hogy (PowerFloor esetében az opcionális PhoneStar hanggátló réteg felett) egy vékony aluminium réteg gondoskodik a csőrendszerben áramló melegvíz által leadott hő egyenletes és hatékony elvezetéséről. A rendszer magassága mindössze 20mm és 16mm-es erős műanyagcsövek szállítják a melegvizet.

Feltöltve: 2014.07.25

Nemzetközi hírünk - PhoneStar kivitelezés Moszkvában

tovább »

A Wolf-Bavaria orosz leányvállalata egy moszkvai irodaház alagsori szellőzőrendszerének zavaró zaját szüntette meg a vastraverzekre épített PhoneStar padlószigetelő és önálló fal rendszerrel. A kiváló PhoneStar anyagnak és a gondos kivitelezésnek köszönhetően felső szinteken lévő irodákban teljesen megszűntek a zavaró zajok.

A fotókon az irodaház és a kivitelezés pár mozzanata látható.

Feltöltve: 2014.07.23

Nemzetközi hírünk - PhoneStar kivitelezés Isztambulban

tovább »

Török leányvállalatunkat egy központi fekvésű, felújítás alatt álló, isztambuli szálloda a “Topaluglu” hanggátlására kapott megrendelést. A forgalmas város zajának kizárása mellett a hotel válaszfalainak és folyosóinak hanggátlásai is jelentősen javítani kellett, úgy , hogy a lehető legkevesebb hasznos alapterületet kelljen feláldozni. A gipszkartonnal és ásványgyapottal kombinált, PhoneStar önálló falrendszer kiválóan megoldotta a feladatot.

A fotókon a hotel és a kivitelezés pár mozzanata látható.

Feltöltve: 2014.07.23

Műemlék jellegű fapadló hanggátlása Lipcsében

tovább »

Német anyacégünk a Wolf-Bavaria, ügyvezetõnk második otthonában Lipcsében, egy műemlékjellegűnek tekintett padló hanggátlására kapott megbízást, hogy az alsó lakót ne zavarják a felülrõl érkezõ zajok.

Feltöltve: 2014.07.07

Djabe koncert Hévizen a PhoneStar támogatásával

tovább »

A világszerte ismert Djabe zenekar, amely számos hazai díj és külföldi zenei díj birtokosa eddig 42 országban lépett fel. Nyári turnéjuk keretében július 19-én 21:00-tól Hévizen, a Deák téren lépnek a közönség elé a WBM- Hang és Tűz Kft támogatásával!     

Feltöltve: 2014.07.04

Újabb elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk a zene világából

tovább »

A kiváló latin és jazz énekesnő, Ríz Laura otthoni stúdiószobájának teljes hanggátlásával bízta meg cégünket. Mivel Laura zenekarával monacoi turnéra indul, a lehető legvékonyabb rétegrend megtervezése mellett a gyors munkavégzés is fontos szerepet kapott.

Feltöltve: 2014.07.02

Födém utólagos hangszigetelése PhoneStar rendszerrel

tovább »

Több ügyfelünk a felette lakó szomszéd által keltett zajok megszüntetése miatt fordul hozzánk. Az építőipari szabványok sajnos nem veszik figyelembe, hogy a határérték szerint még elfogadható, de például az éjszakai vagy pihenőidőben keletkező zajok milyen szenvedés okoznak a vétlen embereknek, nem is beszélve arról az esetről, amikor a födém még az előírt hanggátlási értéket sem teljesíti.

Feltöltve: 2014.05.28

Sikeres Construma 2014 kiállítás!

tovább »

Cégünk sikerrel képviseltette magát a 2014.04.02. és 2014.04.06. között megrendezett nemzetközi építőipari vásáron.
A vásár öt napja alatt több száz ügyfél látogatta meg standunkat, ahol szakértőink ingyenes szaktanácsadással segítettek a hanggátlási problémák megoldásában.

Feltöltve: 2014.04.15

Construma Vásár 2014. április 2-6.

tovább »

A 2014. április 2-6. között megrendezésre kerülő Construma Vásár az építőipar legnagyobb hazai seregszemléje. A Hungexpo "A" pavilon 311/I standján a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. mutatja be az utólagos hanggátló termékek között mára már piacvezetővé vált PhoneStar "Csendlapot". A kiállítás időtartama alatt kollégáink ingyenes szaktanácsadással és naprakész termékinformációkkal várják az érdeklődőket.

Feltöltve: 2014.03.05

Dach + Holz nemzetközi szakvásár 2014.

tovább »

A Hang és Tűz Kft. német partnere, a Wolf Bavaria GmbH sikerrel képviseltette magát a 2014. február 18-21. között megrendezett kölni Dach+Holz nemzetközi szakvásáron.

Feltöltve: 2014.02.26

Musikmesse Frankfurt

tovább »

2014. március 12-15. között Frankfurtban minden a zenéről szól. A frankfurti vásárterületen színpadi programok, konferenciák, szemináriumok, szakmai viták sokasága, számos workshop, valamint városszerte élő koncertek színesítik a programot - lehetőséget teremtve ezáltal a regionális, nemzeti és nemzetközi networking számára. A kiállított termékek széles palettája a kezdőktől a legigényesebb vásárlókig, mindenki igényét kielégíti.

Feltöltve: 2014.02.07

Saját fejlesztésű akusztikai panelek forgalmazásába kezdtünk

tovább »

A termek akusztikai optimalizálása legalább olyan fontos, mint a hanggátlásuk. A legdrágább hangfalak hangja is élvezhetetlenné válik egy rossz akusztikájú helységben. Cégünk megkezdte olyan, saját fejlesztésű, többféle elegáns kivitelben készülő akusztikai panelek gyártását, amelyek segítségével házimozik, irodák, osztálytermek, próbatermek utánzengési ideje is a magfelelő értékre állítható be.

Feltöltve: 2014.02.05

2013. november 22-i épületgépészeti kiállítás

tovább »

Budapest egyik legszebb szállodájában, a Coronthia Hotel Budapestben idén is megrendezésre kerül az Épületgépészeti Kiállítás. Az Épületgépészet Napja keretében a szakma reprezentáns gyártói állítják ki termékeiket és tartanak előadásokat az "Élhető Épületek” mottó jegyében.

Feltöltve: 2013.11.07

A Hang és Tűz Kft. megbízható cég, amire mindig építhet!

tovább »

A Hang és Tűz Kft. egy olyan megbízható cég, amire mindig építhet! A PhoneStar "Csendlap" gyártója a Hang és Tűz Kft. a Bisnode Hungary  minősítő cégtől AA minősítést kapott, amely szerint a cégünk biztos pénzügyi és financiális helyzettel rendelkező vállalkozás.

Feltöltve: 2013.11.07

Hangfoglalás 2013 rendezvény sikeresen lezajlott

tovább »

Cégünk nagy sikerrel mutatta be PhoneStar hangszigetelő rendszereket a SYMA csarnokban megrendezett Hangfoglalás 2013 kiállításon.

Feltöltve: 2013.10.22

A Hang és Tűz Kft. támogatta a nyíregyházi K.I.T. fesztivált

tovább »

A Hang és Tűz által támogatott nyíregyházi K.I.T. fesztivál (2013.augusztus 30-31.), amely a nagyhírű Vidor fesztivál megnyitójával egyszerre zajlott, egy tehetségkutató versennyel kezdődött, ahol Vígh Arnold producer, Kazár Pál rendező és cégünk marketing managere, Csendes Péter voltak a zsűri tagjai.

Feltöltve: 2013.10.18

Meghívó a Hangfoglalás 2013 rendezvényre

tovább »

Kedves Érdeklődőnk!

Ezúton is szeretettek meghívjuk Önt és kedves családját a Hangfoglalás kiállítás 'A' csarnokában felállított standunkra (A36), ahol örömmel mutatjuk be termékeinket:

- PhoneStar hanggátló rendszerek
- Hang és tűzgátló ajtók
- Akusztikai elemek


A belépés díjtalan!

Feltöltve: 2013.09.30

Egy elégedett ügyfél levele

tovább »

Ügyfelünk annyira elégedett volt munkánkkal, hogy nem volt rest tollat és papírt ragadni, hogy leírja véleményét cégünkről, mi pedig örömmel osztjuk meg érdeklődőinkkel a köszönő sorokat!

Feltöltve: 2013.09.06

„Még a római pápa is a mi ügyfelünk“

tovább »

Úgy tudjuk, hogy az egyik legsúlyosabb penitenciát az a hívő kapta, aki bevallotta, hogy lakását tojástartó, habszivacs és gipszkarton rétegrendekkel akarta szigetelni a szomszédban működő disco 1000 wattos mélysugárzója ellen!

Feltöltve: 2013.07.10

Jazzcamp és Jazzfiesta Balatongyörökön

tovább »

A Hang és Tűz Kft. partnerével, a PMS Audióval karöltve idén is támogatja a balatongyöröki Jazzfiesta rendezvényeit. Július első hetében már a nemzetközi jazztábor fiataljai és a Happy Dixieland zenekar zenészei vették birtokba a színpadot. Már több környékbeli lakos jelezte, hogy ha túl hangos lesz a zene, akkor kénytelenek lesznek cégünktől PhoneStar hangszigetelést rendelni!

Feltöltve: 2013.07.09

Konferenciaterem padlójának hangszigetelése a tatai Hotelben

tovább »

Az 1770 óta Tata központjában álló, megújult Kristály Imperial Hotel Magyarország első szállodájaként ma is ugyanazzal az eleganciával és nyugalommal fogadja a hazai és külföldi vendégeket, mint az Esterházyak idején.

A szálloda üzemeltetője jó gazdaként folyamatosan bővíti, szépíti és a legmagasabb igényeknek is megfelelő szinten tartja a négycsillagos szállodát.

Feltöltve: 2013.06.20

PhoneStar megkapta a CE minősítést

tovább »

A Magyarországon gyártott PhoneStar hangszigetelő termék az ETA 13/0411 számmal megkapta a CE minősítést!

Mit is jelent a CE minősítés?

A CE (Conformité Européenne = európai megfelelőség) jelölés egy jelzés a hatóságok felé arról, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek. Ez részletesebben annyit jelent, hogy a Hang és Tűz Kft. a PhoneStar hangszigetelő anyag gyártójaként, a termék Európai Unión belüli forgalmazójaként ismeri ezeket a követelményeket, a termék tervezése, gyártása során figyelembe is vették ezeket, és mindezt igazolni is tudja.

Feltöltve: 2013.06.19

Előfordulhat, hogy a szex zaja börtönbe juttat valakit!

tovább »

Angliában a 48 éves Caroline Cartwright-ot letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták “extrém hangos szex” elkövetése miatt. Az elkeseredett szomszédok a falon át mérőmikrofonnal 48dB feletti zajokat mértek, miközben a WHO szerint már  30dB-es éjszakai zaj is alvászavarokat okozhat!

Feltöltve: 2013.05.27

Mesés hangszigetelés

tovább »

Cégünk a közelmúltban több ismert művész számára is épített hangszigetelt szobát, hogy a PhoneStar rendszernek köszönhetően nyugodt, meghitt otthoni körülmények között dolgozhassanak.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Berecz András, a Kossuth-díjas mesemondó házi felvevőszobájának hangszigetelésének tervezésével és kivitelezésével cégünket bízta meg.

Feltöltve: 2013.05.27

Új termék: PhoneStar GSP a Wolf-Bavaria cégcsoportnál!

tovább »

Cégünk az elmúlt időszakban több stúdió, próbahely és egyéb olyan helység hangszigetelését végezte, ahol a nagyhatékonyságú PhoneStar hangszigetelés mellett a teremakusztika optimalizálása is igényként merült fel. A Hang és Tűz Kft. az évetizedek óta professzionális hangtechnika és stúdiófelszerelés forgalmazásával foglalkozó PMS AUDIO tulajdonosával, Csendes Péterrel együttműködve a hangszigetelt stúdióhelységek akusztikáját javító fali absorberek és diffúzorok, basszuscsapdák forgalmazását és beépítését kezdte  meg.

Feltöltve: 2013.05.13

Példa értékű együttműködés a hangszigetelési anyagok piacán

tovább »

Az elhúzódó gazdasági nehézségek az építőipart is megoldandó kérdések elé állították. A piaci szereplők számára létfontosságú a piaci részesedések emelése, de az igazán korrekt és hosszú távra tervező cégek előrébb helyezik a megbízható megoldások kiajánlását, kivitelezését, mint a profitot.

Feltöltve: 2013.04.17

Marcali Zeneiskola igazgatójának spontán véleménye

tovább »

A Hang és Tűz Kft. a Marcali Zeneiskola próbatermeit hangszigetelte nagy hatékonyságú PhoneStar rendszerrel, a maximális hatékonyságú hangszigetelés érdekében.

 Feltöltve: 2013.04.17

Gájer Bálint és Galileo Zenekar koncertje Marcaliban

tovább »

Szeretettel meghívjuk kedves látogatóinkat Marcaliba, a Városi Zeneiskola hangversenytermében 2013. április 12-én 19 órakor tartandó koncertre. Fellép Gájer Bálink és a Galileo Zenekara, a jegyek a Zeneiskolában válthatók, belépőjegy ára 1000 Ft.

Gratulálunk Bálint a Fonogram Díjhoz!

A díjnyertes Group'n'Swing zenekart a díjnyertes hangszigetelő anyag a PhoneStar gyártója támogatta!

Feltöltve: 2013.04.09

Sikeres PhoneStar bemutatkozás a TFH 2013 szakkiállításon

tovább »

A budapesti SYMA Rendezvénycsarnokban szervezett TFH 2013 szakkiállítás és konferenciára 4.480 fő regisztrált, melyből 4.120 szakmai érdeklődő volt. A február 11. és 14. között megrendezett kiállításon 52 cég vett részt.

Cégünk, a professzionális PhoneStar “Csendlap” gyártója is sikerrel mutatkozott be a rendezvényen, hiszen négy nap alatt több, mint száz érdeklődőnek adtunk információt hanggátló termékünkről és szolgáltatásainkról!
Feltöltve: 2013.03.06

Profi házi stúdió hangszigetelése PhoneStar “Csendlappal"

tovább »

Ügyefelünk elfoglalt üzletember, aki kevés szabadidejében saját zenéket ír és többféle hangszeren is játszik. Hogy a rózsadombi társasházban a lakókat ne zavarja a hangos dobolás, zongorázás, a díjnyertes PhoneStar “Csendlap” hangátló lappal hangszigetelt stúdiószoba építést rendelte meg lakása tetőterében.

Feltöltve: 2013.03.06

2013. évi Tetők, Falak, Homlokzatok Szakkiállítás és Vásár

tovább »

Tisztelt Ügyfelük, Partnerünk!

A PhoneStar hangszigetelő anyag gyártója a Hang és Tűz Kft. szeretettel meghívja a Tetők, Falak, Homlokzatok Szakkiállítás és Vásárra a 2013.évi építési szezonnyitóra, ahol saját fülükkel is meggyőződhetnek a PhoneStar rendszerek hatékonyságáról!

A vásáron kedvezményekkel és a tőlünk megszokott magas színvonalú kiszolgálással várunk minden partnert és érdeklődőt!

Feltöltve: 2013.02.14

PhoneStar kültéri hanggátló rendszer

tovább »

A Wolf-Bavaria cég a piac elvárásainak megfelelően egy új rendszerű, kültéri hanggátló falat fejlesztett ki, amely kültérben, gyárak, forgalmas utak, autópályák mellett felállítva egyaránt alkalmas ipari és lakossági hanggátlásra. A speciális, óriás földcsavarral rögzített táblákban PhoneStar hangszigetelő anyag gondoskodik megfelelő hatékonyságú hanggátlásról.

A kültéri hangszigetelő falak rendszerbe állítása mellett a már jól bevált beltéri PhoneStar hangszigetelő rendszer továbbfejlesztése is folyik. Az új fejlesztésű, kvarchomok és gipsz keverékű, adalékanyagokkal kombinált rugalmas PhoneStar GSP lapokkal - melyeknek tesztelése már folyamatban van, a Wolf-Csoport egy még hatékonyabb hangszigetelő anyaggal jelentkezik a piacon.

Feltöltve: 2012.12.11

Hangfoglalás

tovább »

A PhoneStar bemutatkozik a Hangfoglalás kiállításon! Minden érdeklődőt szeretettel várunk az A29 Standon, ahol stratégia partnereinkel az Octopus Multimédia Intézettel és a PMS Audióval állítunk ki közösen!

Feltöltve: 2012.09.25

PhoneStar hangszigetelés alumínium csöves padlófűtéssel

tovább »

A PhoneStar hangszigetelő rendszer egyedülálló a hangátló anyagok piacán. A hanggátló padlófűtés relatív magas ára miatt még nem terjedt el hazánkban. Ezen hanggátló rendszer hőtartó hatékonysága miatt a prémium kategóriába tartozik, mivel az alumínium fűtéscsövek a hőt gyorsan és hatékonyan vezetik el az egész helységben, így pár perc alatt lábmeleg felületet kapunk a legnyagyobb hidegben is.  

Feltöltve: 2012.09.05

Hangfegyver!

tovább »

Úgynevezett nagy hatótávolságú hangforrással védtek meg a kalózoktól egy luxushajót a szomáliai vizeken. A különleges hangfegyver 300-500 méter között hatásos, és súlyos halláskárosodást okoz – (Archív forrás: BBC News.)

Feltöltve: 2012.08.21

PhoneStar hangszigetelő rendszerek tesztelése

tovább »

Cégünk törökbálinti telephelyén olyan, speciális hangszigetelt fülkék építését kezdte meg  amelyekben többféle rétegvastagságú, a gyakorlatban már jól bevált PhoneStar hangszigetelő rendszerek hatékonyságáról az érdeklődők személyesen győződhetnek meg!

Feltöltve: 2012.07.26

Őrjítően csendes a -9 decibeles szoba

tovább »

Van amikor a túlzott csend a káros!

Egészen új értelmet nyer a csendes pihenő fogalma a minneapolisi Orfield laboratórium szupercsendes szobájában. Az átlagosan csendesnek gondolt szobák zajszint 30 decibel körüli, a világ egyik legcsendesebb helyiségében azonban ez az érték mindössze -9 dB. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy semmit sem hallunk, csak a saját testünkből érkező hangokat.

Feltöltve: 2012.07.26

Jazzgyörök nyári rendezvénysorozat támogatása

tovább »

A Hang és Tűz Kft. a minőségi hangszigetelés specialistája, ezúttal a hangos zenét támogatja!

Feltöltve: 2012.07.16

PhoneStar rögzítése üvegszálas dűbellel

tovább »

Ha nagyon vékony, helytakarékos hangszigetelésre van szükség, akkor a PhoneStar Csendlap szerelését gipszkartonos borítással akár 33 mm-ben is meg lehet oldani.

Feltöltve: 2012.06.02

Nemzetközi Híreink - Szlovákia

tovább »

A második negyedévben is jó hírekkel szolgálhatunk a PhoneStar hangszigetelés háza tájáról! Külföldi partnereink is folyamatosan emelik a hangszigetelési anyagok eladásának a mennyiségét, mind az ipari, mind pedig a lakossági piacokon!
Feltöltve: 2012.06.02

Isotech rendszerű ház hangszigetelése

tovább »

A népszerű Isotech építési rendszerrel épült házak kedvező hőszigetelési paraméterekkel rendelkeznek, de sok esetben hangszigetelésüket utólagosan javítani kell.

Feltöltve: 2012.06.02

Családi ház padlójának szigetelése közös finanszírozásban

tovább »

Családi ház padlójának szigetelése a szomszéddal közös finanszírozásban!

Feltöltve: 2012.06.02

Mészhomok téglából készült ház utólagos hangszigetelése

tovább »

Ügyfelünk új építésű házat vásárolt, ahol az egyik szobát a megemelkedett zajterhelés miatt hangszigetelni kellett.

Feltöltve: 2012.06.02