2015 év eredménye

A tavalyi évet sikeresen zártuk, az idei év jól kezdődik és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Wolf Bavaria németországi központjában tartott évértékelő rendezvényen örömmel jelenthettük be, hogy a cég többi (Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia stb.) európai képviseletét maga mögé utasítva a Wolf Bavaria Magyarország -Hang és Tűz Kft. 41%-al emelte árbevételét a tavalyi évhez képest.

acdc_alberts_website.jpg

Ez az eredmény már önmagában is nagyon sokat elárul a cég, termékeink és hangszigetelés minőségéről. A cég tulajdonosa Michael Wolf megdöbbenéssel fogadta a hírt, hogy a német cég eredményeit is 20%-al felülmúltuk. Bár bántotta a büszkeségét, de annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy cégünk ügyvezetőjének felajánlotta (akár az Aranyhal a mesében), hogy egy kívánságát teljesíti, bármi is legyen az.

Mivel ügyfeleink nagy része az AC/CD zenekar szomszédból átszűrődő, csillapítandó hangerejére panaszkodik, ezért Bőczi Ervin úr, mivel maga is meg szeretne bizonyosodni a zenekar élő hangerejéről - nem kért mást, csak egy jegyet az ausztrál rocklegenda AC/DC zenekar május 16-i Hamburgi koncertjére.

A kérést az Aranyhal, illetve Michael Wolf örömmel teljesítette és a két ügyvezető hangnyomásmérőkkel és sörökkel a kézben, együtt fogja élvezni az AC/DC valószínűleg felejthetetlen koncertjét!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!