facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Kültéri alkalmazás

Itt az adott témához tartozó összes referenciafilmünket megtekintheti!

Kültéri folyadékhűtő zajcsökkentése

tovább »

Egy budapesti irodaház hűtőberendezéseinek zaja nem csak az irodai dolgozókat, hanem a környéken élőket is zavarta, ezért egy speciális, időjárásálló PhoneStar hanggátló rendszer építését rendelték meg. A filmben a PhoneStar hanngátló rendszer kivitelezésének mozzanatait tekinthetik meg az érdeklődők.

Feltöltve: 2018.01.25

Kültéri hanggátló fal ipari kompresszor hanggátlásához

tovább »

Vásárosnaményi ügyfelünk azzal a problémával keresett meg minket, hogy a telephelyükön működő ipari kompresszor zaja nagyon zavarja a környéken lakókat és ennek csökkentése érdekében szeretnének egy hanggátló falat építeni.

Feltöltve: 2017.05.03

TESCO 2. megbízás (Budapest, Kisfaludy utca)

tovább »

A TESCO Magyarország évek óta visszatérő ügyfelünk, mivel speciális hanggátlási problémáikat csak cégünk tudta az elvárásoknak megfelelően megoldani. Az esetek többségében az ipari hűtők ventilátorainak a zaja okoz problémát a környéken lakóknak.

Feltöltve: 2016.07.24

Kültéri hanggátló rendszer építése a szolnoki Tesco részére

tovább »

A szolnoki Tescoba a nap 24 órájában érkezik a friss áru, ennek csak a környező házak lakói nem mindig örültek, mivel a rakodással járó zajok zavarták őket a pihenésben. A többszöri feljelentések, panaszok után a TESCO vezetősége a lehetőségek, referenciák áttekintése után úgy döntött, hogy a rakodási terület környékén, féltető alatt egy PhoneStar hangszigetelt "zsilip" építésével bízza meg cégünket.

Feltöltve: 2015.11.16

Kültéri hűtőegység zajcsökkentése (Budapest, 2013.09.)

tovább »
Egy irodaház ipari hűtőberendezéseinek nappali zaja nem csak az irodai dolgozókat zavarta, hanem a  közelben lévő házak lakóit is, ezért cégünket kérték fel a probléma megoldására. A felmérést és tervezést követően megépítettük a hanggátló falszerkezeteket, melyek az üzemi zajt jelentős mértékben csökkentették.Feltöltve: 2013.10.18

Szivattyúakna hangszigetelése oldalfalon és aknatetőn (2010)

tovább »

Ügyfelünk exkluzív budai villájának kertjében álló szökőkút vízellátását biztosító vízakna hangos zúgása zavarta a baráti összejöveteleket, amelyet csak szakszerű hangszigeteléssel lehetett csökkenteni. A vízzáró réteggel kezelt PhoneStar ”Csendlapok” az akna falára, fedelére lettek felszerelve és hatékonyan csökkentették a vízakna keltette zajt.

Feltöltve: 2012.12.12

Kültéri hangszigetelés Németországban (2011. szeptember)

tovább »

A németországi Katzwang város forgalmas útja mellett épült elavult hangátló fal felújításával bízták meg a Wolf Bavaria céget. A régi fal szerkezetét úgy alakítottuk át, hogy képes legyen a PhoneStar rendszer két réteggel történő beépítésére.

Feltöltve: 2012.12.11

Kültéri hűtőberendezés hanggátló fal építmény

tovább »

Megrendelőnk egy ipari hűtőberendezés hangos kompresszorai által keltett zaj csökkentésével bízta meg cégünket. Az EU és magyar szabványok szerint a szabadban működő ipari gépek zaját akkor is csökkenteni kell, ha a közvetlen közelben nincsenek lakóépületek.

Feltöltve: 2012.12.11

Kültéri hanggátló falelem felállítása (2010. április)

tovább »

A német Wolf Bavaria innovatív új terméke a speciális módon földbe rögzített kültéri hangszigetelő fal. A mintadarabot a cég minden látogatója megtekintheti, hiszen a hatékony és igényes kivitelű hangszigetelő fal a cég főhadiszállásán került felépítésre.

Feltöltve: 2012.12.11

Földbe süllyesztett hűtők hangszigetelése (2011. szeptember)

tovább »

A napjainkban egyre inkább elterjedő hűtők alkalmazása magával hozza annak zajcsökkentési igényét is, hiszen ezeket csak lakóterünk közvetlen közelében lehet megépíteni.

Feltöltve: 2012.09.05

Klímaberendezés hangszigetelése épület tetején (2012. 08.)

tovább »

Az ipari klímaberendezést hangszigetelő falszerkezet megépítése a közeli lakóépületek lakóit nagymértékben zavaró üzemi zaj miatt vált szükségessé.

Feltöltve: 2012.08.24

Hangos gépek utólagos hangszigetelése (2010. október)

tovább »

Thermálvíz hasznosító üzem az EU szabályok előírásai szerint hangos gépegységeinek hangszigetelését rendelte meg, hogy a gyár által keltett zajok ne zavarják a lakóövezetben élők nyugalmát.

Feltöltve: 2012.06.02

Zajkiáramlás utólagos hangszigetelése (2010. szeptember)

tovább »

A berekfürdői termálvízhasznosító cég hangos gépeinek falnyílásokból kiáradó zaja átlépték az EU határértéket, ezért a cég PhoneStar hangszigetelő rendszer beépítését rendelte meg.

Feltöltve: 2012.06.02