Hűtő-fűtő klíma hangszigetelése (Budapest, Barót köz, 2023. szeptember)

Egy budapesti családi ház nappalijának külső oldalára volt egy hűtő-fűtő klíma kültéri egység telepítve, mely nyáron a nagy meleg, télen pedig a nagy hideg miatt sokszor maximális fokozaton működött. Ennek zaja élvezhetetlenné tette az ott lakók életét, mind a konyhában, mind a nappaliban a házon belül.

A maximális kapacitáson való működése az egységnek hatalmas zajjal járt, és ez a normál falazó téglákon átment. A zajszennyezés éjjelente is kihívások elé állította a lakókat, akik sajnos még az emeleten is hallották a klíma hangját, megkeserítve ezzel a nyudot éjszakai pihenésüket is.

Hűtő-fűtő klíma kültéri hangszigetelése 1.

Ügyfelünk több céget keresett fel a problémával, de a PhoneStar technológiája volt az egyetlen, amely nagy mértékű, minőségi csillapítást tudott garantálni.

A hangszigetelés beépítése óta már több, mint két hónap telt el, így megkérdeztük megrendelőnket, hogy milyen különbséget tapasztalt. Ő úgy fogalmazott, hogy nagyon meg van elégedve mind a munkánk gyorsaságával, precizitásával, tisztaságával, mind a PhoneStar rendszer minőségével, a “hangszigetelés tökéletesen működik, hatalmas a különbség”.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7919

Elégedett ügyféleink száma

8044

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!