facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Betonfödém hangszigetelés

Óvoda hanggátlása Kaposváron (2015. július)

tovább »

A kétszintes óvodában a felső emeleten játszó gyerekek zavarták a földszinten délutáni pihenőjüket töltö kisebb gyerekeket, ezért az óvoda üzemeltetői a felső szint födémjének PhoneStar rendszerrel történő hanggátlását rendelték meg cégünktől.

Feltöltve: 2015.07.16

Panellakás hangszigetelése PhoneStar rendszerrel

tovább »

Ügyfelünk egy  békásmegyeri panellakásban él és megelégelte, hogy folyamatosan hallja az alatta lévő szomszéd életének minden mozzanátát. A lakásokat elválasztó vasbeton födém gyenge hangszigetelő képessége miatt szomszéd is panaszkodott, hogy ügyfelünk lépései zavarják a pihenésben, ezért a lakás tulajdonosa, miután rövid keresgélés után az interneten ráakadt weblapunkra és ott meggyőző referenciákat talált - megrendelte a padló egy rétegű PhoneStar rendszerrel történő hangszigetelését.

Feltöltve: 2014.07.29

Padló hangszigetelése Budapest központjában (2012. november)

tovább »

Budapest központjában felújításra kerülő lakás padlójának hangszigetelésére kérték fel cégünket, mert az alsó szomszédok panaszkodtak a felülről hallható kopogó hangok miatt. Igényes megrendelőnk a legmagasabb követelményeknek is megfelelő hangszigetelő rendszert kereste, ezért a referenciák megtekintése és a személyes tanácsadás után PhoneStar Csendlapot választotta. A 60 m2-nél is nagyobb hanggátló felület elkészítése egy nap alatt megtörtént.

Feltöltve: 2012.12.02

Zongoraterem padlójának hangszigetelése (2012. november)

tovább »

A Marcali Zeneiskola több  termének hangszigetelése is időszerűvé vált, melynek elvégzésével a Hang és Tűz Kft-t bízták meg. A nagy volumenű munkát egy zongoraszoba padlójának hangszigetelésével kezdtük.

Feltöltve: 2012.11.25

Edzőterem padló hangszigetelés dobogó építésével (2012. 07.)

tovább »

Edzőtermek alatt elhelyezkedő irodák, egyéb terek erős dübörgő hangterhelésnek vannak kitéve. Ilyen problémák megoldására kiváló hangszigetelő értékeket biztosít a PhoneStar. Az építés előtt és után is méréseket végeztünk és az eredmény az volt, hogy 27 dB volt a csökkenés. Ez extrém jónak nevezhető.

Feltöltve: 2012.09.21

Betonfödém hangszigetelése Siklóson (2012. július)

tovább »

Megrendelőnk 2010-ben már hangszigeteltetett egy falat, amellyel elégedett volt, így az épülő házának a tetőtéri födémre is a PhoneStar hanggátló rendszert rendelte meg.

Feltöltve: 2012.07.05

80 m2 padló hangszigetelése két rétegben (2012. január)

tovább »

Vasbetonfödém hangszigetelését a lehető legjobb minőségben rendelték meg. Ezért alkalmaztunk két réteg PhoneStar hanggátló lapokat.

Feltöltve: 2012.06.21

Padló hangszigetelése akusztikus filcre (2010. október)

tovább »

A hagyományos technológiákkal épített betonfödémre egy rétegben fektetett PhoneStar hangszigetelés 33-34 dB zajcsökkentésre képes.

Feltöltve: 2012.06.19