facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Zenei stúdiók

Itt az adott témához tartozó összes referenciafilmünket megtekintheti!

Szórakoztatóipari és irodai zajok csillapítása

tovább »

A szórakoztatóipar elég erősen dübörög Magyarországon, ezen belül Budapest belvárosában is. Az utólag kialakított szórakozóhelyek, bárok, színházak éjszakai működésükkel óhatatlanul is megzavarják a környéken lakók nyugalmát. A tulajdonosok, üzemeltetők miután sorozatos fenyegetésekkel, feljelentésekkel és rendőrség, önkormányzati határozatokkal kell szembenézniük rájönnek, hogy a problémát az üzemeltetés elfüggesztése nélkül csak úgy tudják megoldani, ha utólagosan hangszigetelik az ingatlanokat. 

Feltöltve: 2017.10.26

Koncertterem hangszigetelése Siófokon 2015 június

tovább »

Ügyfelünk a siófoki Art Rock Cafe tulajdonosa megunta a háborúzást az üzletével szomszédos lakókkal, akiket zavartak a hangos koncertek, ezért cégünktől kért segítséget a színpad mögötti tartófal és a tetősík professzionális hanggátlásához.

Feltöltve: 2015.07.16

Zongoraszoba hangszigetelése panellakásban

tovább »

Ügyfelünk tanárnő, aki panellakásban zongora és ének magánórákat ad. Mivel a lakókat nem akarta a napi több órás zenéléssel zavarni, ezért cégünket egy PhoneStar hanggátló rendszer beépítésével bízta meg. 

Feltöltve: 2014.09.23

Zenekari próbaterem és demostúdió hangszigetelése (2014.02.)

tovább »

A zenekari próbaterem és demóstúdió egy régi, budapesti cipészműhelyben került kialakításra. A hosszas tervezgetés és többszöri helyszíni bejárás után a legújabb, emelt hatékonyságú előtétfalas rendszerünket építettük be. Az új, próbatermek és hangstúdiók számára kifejlesztett rétegrend a  PS15E2+ lényege, hogy dupla légréssel, 2-3 réteg PhoneSta Csendlappal és hanggátló ásványgyapot töltéssel emeltük a rendszer hatékonyságát, a lehető legvékonyabb rétegrend megtartása mellett.

Feltöltve: 2014.02.24

Németországi hangstúdió próbatermeinek hangszigetelése

tovább »

A német JAK Produktions Preetz hangstúdió két, zenekari próbákra használható terem hanggátlását rendelte meg. A kíválóan felszerelt és akusztikailag optimalizált  hangstúdióban próbáló zenészek akár a próbákon elhangzó zeneszámokat is felvehetik.

Feltöltve: 2013.12.21

Zongoraszoba hangszigetelése (Budapest, 2010.)

tovább »

Ügyfelünk kislánya szorgalmasan gyakorol egy hatalmas zongorán, ami nem is lenne baj,  ha még nem a tanulás elején járna. A család, mivel nem akarta elvenni a kis művész kedvét a zenéléstől, saját nyugalmuk érdekében egy teljes, összes falat lefedő PhoneStar ”Csendlap”  hangszigetelési rendszert rendelt meg a zongoraszoba hanggátlásához.

Feltöltve: 2012.12.12

Hangstúdió építése DJ számára (2012. szeptember)

tovább »

Megbízónk egy nemzetközi szinten tevékeny DJ, aki az általa kevert számokat saját stúdiójában akarta megalkotni. Ehhez keresett egy olyan olcsó hangszigetelést, amely megfelel az amúgy magas igényeinek.

Feltöltve: 2012.11.25

Zenei próbaterem hangszigetelése családi házban (2012.11.)

tovább »

Ügyfelünk családi házának alagsorában egy zenekari próbateremnek is alkalmas szoba hangszigetelését kellett megoldanunk. A hangszerek által  keltett  90dB feletti  hangerő energiájának elnyelésére  a mennyezetet  álmennyezeti megoldással,  a  két falat pedig előtétfalas megoldással  beépített PhoneStar rendszerrel  hangszigeteltük.

Feltöltve: 2012.11.25

Dobszoba hangszigetelése zeneiskolában (2012. november)

tovább »

A legtöbb zeneoktatási intézmény hasonlóan küzd a hangszigetelés problémáival, hiszen ezek az épületek eredetileg nem zeneoktatási célokra épültek. Tapasztalataink szerint a legalapvetőbb hangszigetelési lehetőségek (hangszigetelt ajtók, hangszigetelt falak) sincsenek  alaposan megépítve, így az egymás mellett, alatt, illetve felett lévő tantermekben az ifjú zenészek meglehetősen zavarják egymást és az irodai munkát.

Feltöltve: 2012.11.25

Zenei próbaterem családi házban (2012. szeptember)

tovább »

Családi ház alagsorában egy próbateremnek alkalmas szoba hangszigetelését kellett kialakítani. A  mennyezeti hangszigetelés és két fal hanggátlásának megoldása volt a feladat.

Feltöltve: 2012.10.10

Családi ház dolgozószobájának teljes hangszigetelése (2012.)

tovább »

Hajdúszoboszlói ügyfelünk fia zenéléssel foglalkozik, viszont sokszor az éjszakába nyúló alkotómunka zavarja a szomszédokat és családi ház emeletén alvó szülőket.

Feltöltve: 2012.08.09

Hangszigetelt próbaterem és stúdió kialakítása (2012.04.)

tovább »

Ügyfelünk  többféle hangszeren is játszik, hobbija a zenélés, viszont a budai társasház eredeti hangszigetelésének hiányossága miatt  nem lehetett gyakorolni  a szomszédok zavarása nélkül.
Feltöltve: 2012.08.09