Koncertterem hangszigetelése (Siófokon, 2015. június)

Ügyfelünk a siófoki Art Rock Cafe tulajdonosa megunta a háborúzást az üzletével szomszédos lakókkal, akiket zavartak a hangos koncertek, ezért cégünktől kért segítséget a színpad mögötti tartófal és a tetősík professzionális hanggátlásához.

Hangszigetelés folyamata 1.

A koncertterem hanggátlását a legmagasabb követelményeknek megfelelően , előtétfalas szigetelési módszerrel kellett megépíteni, mivel a helyi hatósáőgok jelezték, hogy csak akkor engedélyezik az üzletben koncertek lebonyolítását, ha azok hangereje a hatóságilag előírt határon belül marad. 

A tujaldonost már megkereste egy “Mekk Mester” aki a színpad mögött nikecell réteget ragasztott a falra, amely mint tudvalévő, kiváló hőszigetelő anyag, de hanggátló anyagként csak a hiszékenyebb emberekre lehet rásózni!

Mi ezt elbontottuk és kiváló hatékonyságú 12,5mm-es PhoneStar lapokat tartalmazó rétegrendet építettünk fel. A teljes lezárás érdekében a mennyezetet is kezelésbe vettük ami nélkül a szomszédok felé ható extrém magas hangnyomás meghaladná az előírt értéket. A kész rendszert gipszkarton burkolattal zártuk le.

A képeken a PhoneStar hangszigetelési rendszer építésének főbb lépései láthatóak.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7707

Elégedett ügyféleink száma

7803

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!