facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Ipari felhasználás

Speciális hangelnyelő elemek tervezése lőtérre

tovább »

Egy szolnoki belterületi lőtér lakói folyamatosan panaszkodtak a fegyverek keltette zaj miatt, amit a tulajdonosok - a lehető legamatőrebb módon, tojástartókkal próbáltak megoldani. A kísérletezésnek meg is lett az eredménye. Az idő elteltével a hanggátlás szempontjából amúgy szinte teljesen hatástalan tojástartókra rakódott lőpormaradványok egy fegyverből származó szikra miatt belobbantak és az egész lőtéri épület kiégett, csak a csupasz falak maradtak állva.

Feltöltve: 2017.03.17

Fűrészgép hangszigetelése a székesfehérvári SAPA számára

tovább »

A multinacionális, aluprofil gyártó cég a SAPA, egy speciális hanggátló munkára kért fel minket.A székesfehérvári üzemükben működő, 100dB-es zajt keltő profilvágó fűrészgépük környezetében csak füldugóval mozoghattak a cég dolgozói. Ezt a zajt kellett PhoneStar rendszerrel a 80dB-es határérték alá csökkenteni.

Feltöltve: 2015.09.22

Szellőztetőrendszer zajcsökkentése PhoneStar rendszerrel

tovább »

Egy székesfehérvári társasházban a szellőzőberendezés pincében elhelyezett kompresszora olyan magas zajszintet produkált ami zavarta a lakók nyugalmát.

Feltöltve: 2014.06.17

Hűtőkamra gépészeti termének hangszigetelése (2014. február)

tovább »

Az elagáns, Liszt Ferenc téri Menza étterem egy régi polgári házban működik. Az étterem hűtőaggregátját egy másik helyiségbe kellett költöztetni, mert a közeli lépcsőház a 4. emeletre is felvitte a lakók számára elviselhetetlen üzemi zajokat. Az új hűtőkamra gépészeti termét kellett oly módon hangszigetelni, hogy a zavaró hangok a lakások irányába való terjedése teljesen megszűnjön, de legalábbis a megszabott határértékek alá kerüljön.

Feltöltve: 2014.02.24

Ipari csarnok irodájának hangszigetelése (2012. augusztus)

tovább »

Gyakori feladat az ipari csarnokokba épített irodák hangszigetelése. A hanggátlást a kívülről beszűrődő zajok megfékezése érdekében kérték a lehető leghatékonyabb, legvékonyabb és legköltségkímélőbb megoldással. A PhoneStar hanggátló elemek mindezen elvárásoknak megfelelnek.

Feltöltve: 2012.09.05

Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július)

tovább »

Egy faipari forgácsológép fülsüketítő zaját kellett hangszigetelni. A gép köré minden falra és a mennyezetre is szerkezetre épített PhoneStar hanggátló lapok kerültek.

Feltöltve: 2012.06.20

Hangos gépegységek hangszigetelése (2011. március)

tovább »

2011-ben a Hang és Tűz Kft. egyik legnagyobb volumenű munkája egy gumigyártó cég hangos gépegységeinek hangszigetelése volt.

Feltöltve: 2012.06.19