Szerverszoba hangszigetelése, zajcsillapítása (2020. február, Budapest)

Az egyik legnagyobb, minőségi csiszolóanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó német vállalat magyar képviselete még februárban keresett meg minket kérdésével, kérésével. Közvetlenül a gyártó részleg mellett egy aprócska helyiséget szerettek volna egyik kollégájuknak irodává alakítani, a problémát az itt lévő szerver zaja jelentette.

Szerverszoba hangszigetelése 1.

Miután a helyszíni felmérés után elfogadták ajánlatunkat, elkezdtük a munkálatokat. A szerver köré L alakú, speciális, 60 dB feletti minőségű falat húztunk fel, melyet a mennyezethez az alatt lévő álmennyezeti gipszkartonok átvágása után tudtunk rögzíteni. A mennyezetre nem került Csendlap, csak hangelnyelő anyag. Minden más felület a hang gátló rendszerünkkel láttunk el, az acélszerkezet körül a rezgéscsillapítás érdekében pedig PhoneStripet alkalmaztunk. Ezenkívül a szerverszoba egy-egy oldalába két ajtót is beépítettünk, a jövőbeli könnyebb megközelíthetőség, illetve a későbbi szervizelhetőség végett.

Az elvégzett munkánk elnyerte a vezetőség tetszését, így az egyik gyártóegységükben lévő vágógép rezgéscsillapításának megoldását is tőlünk kérték. Ezt másik általunk gyártott és forgalmazott termékünkkel, a már korábban is említett és bevált PhoneStrip rezgéscsillapító lapokkal láttuk el két rétegben. A rezgéscsillapító alakzat 8 centiméter vastag, mely több rétegű, egyéb rezgéscsillapító anyagokat is tartalmaz.

A vezetőség elmondása szerint a gép rezonanciája már a közvetlen környezetében is teljesen megszűnt.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7602

Elégedett ügyféleink száma

7684

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!