facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Direkt rögzítésű hangszigetelés

Itt az adott témához tartozó összes referenciafilmünket megtekintheti!

Idősek otthonában szobafal hangszigetelés (Páty, 2019.07.)

tovább »

Megrendelőnk édesanyja, aki sajnos nagyon beteg, egy idősek otthonában lakik. Már régóta gondot okozott, hogy a szomszédból átszűrődő zajoktól képtelen volt a pihenésre. Korábban már tetettek fel egy másfajta hangszigetelő rendszert szobája falának mindkét oldalára, de hatástalannak bizonyult. Ezután fordultak hozzánk.

Feltöltve: 2019.07.14

Mindössze 5cm-es válaszfal szigetelése direkt rögzítéssel

tovább »

Ügyfelünk megelégelte, hogy a szomszédjából és persze tőle is minden zaj áthallatszik az I.kerületi lakás mindössze 5 cm-es falán. Az 5 cm-es falvastagság méréseink szerint meglepő módon 48dB-es csillapítást mutatott, de ez az érték nem érte el az előírásos 51dB-t.

Feltöltve: 2018.06.11

Kawasaki motorszervíz hangszigetelése

tovább »

Az egyetlen hivatalos magyarországi Kawasaki motorszervízben végzik a gyorsulási motorok hangolását. Az ipartelepen dolgozó többi céget zavarta a motorok 100dB feletti hangnyomása, ezért a szervíz tulajdonosa, a híres motorversenyző PhoneStar direkt rögzítésű hanggátló rendszer beépítését rendelte meg. A kivitelezés mozzanatait filmünkben tekintheti meg.

Feltöltve: 2017.12.14

Hőszivattyú hangszigetelése Pannonhalmán

tovább »

Hőszivattyú hangszigetelése Pannonhalmán, tekintse meg videónkat!

Feltöltve: 2016.12.19

Best Lakópark lakásainak hangszigetelése (2014. december)

tovább »

A vevői igényeknek megfelelve a lakások közti válaszfalak hanggátló minőségét 56 dB léghangcsillapításig kellett növelni. A hangszigetelést nagyon vékony rétegrendben kellett megoldanunk, ezért a direktrögzítést alkalmaztuk. A páradús környezet miatt a PhoneStar lapokat vízzáró gipszkartonnal burkoltuk. A kivitelezés részleteit kisfilmünkből megismerhetik.

 Feltöltve: 2015.01.13

Isztambuli iroda hangszigetelése (2012. május)

tovább »

Az isztambuli iroda falára egy gyors, hatékony és olcsó hangszigetelést rendelt meg ügyfelünk, ezért a direkt rögzítésű PhoneStar hnagszigetelő rendszer került beépítésre, amely sikeresen oldotta meg a zavaró áthallás problémáját.

Feltöltve: 2012.12.11

30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember)

tovább »

Bizonyos esetekben  annyira  kevés hely van a  hangszigetelő rétegrendek megépítésére, hogy azt csak a lehető legvékonyabb rétegfelépítéssel lehet megoldani. Ilyen esetekben a 30mm-es olcsó és egyszerű hangszigetelő megoldást alkalmazzuk.

Feltöltve: 2012.10.05

Nappali szoba hangszigetelése kandalló körül (2012. április)

tovább »

Lakásfelújítások alkalmával sok esetben találkozunk olyan helységek hangszigetelési igényével, ahol a családtagok napközben a legtöbb időt töltik el. Ilyen helység a nappali, ahol a napközbeni nyugalom minden megrendelőnk álma. A PhoneStar hangszigetelő rendszerrel ez gyorsan és költséghatékonyan megoldható!

Feltöltve: 2012.09.05

Lépcsőház hangszigetelése (2011. szeptember)

tovább »

Lakások közti lépcsőházak hangszigetelésére is gyakran kapunk megbízást. Ezt a munkát azért mutatjuk be, mert a keskeny lépcsők miatt kiemelten fontos volt a vékony hangszigetelés.

Feltöltve: 2012.06.21

Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április)

tovább »

Egy társasház szomszédos falánál erős áthallás volt tapasztalható. Amint lebontottuk a tetőszerkezet gipszkarton borítását, láthatóvá vált az áthallás oka. A téglafal nem volt felfalazva a tetőszerkezetig, ezért a lécezés mögött két réteg hanggátlót építettünk be. A hangszigetelés olyan jól sikerült, hogy a megrendelőnk további megrendeléseket adott.

Feltöltve: 2012.06.21

Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május)

tovább »

Egy balatonfüredi társasház betonfalainak hangszigetelését végeztük. Több helység hangszigetelésén dolgoztunk, amelyek közül ez egy hálószoba és határos a szomszéd lakással.

Feltöltve: 2012.06.19

Gyerekszoba falának hangszigetelése (2012. március)

tovább »

Ügyfelünk gyerekszoba hangszigetelését rendelte meg, mivel kisgyermeke nem tudott aludni szomszéd lakásból érkező folyamatos zaj miatt.

Feltöltve: 2012.06.19

Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május)

tovább »

Egy balatonfüredi társasház betonfalainak hangszigetelését végeztük.

Feltöltve: 2012.06.18