facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Tetőtéri szoba hangszigetelése
(Gödöllő - 2012. április)

Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április)

Egy társasház szomszédos falánál erős áthallás volt tapasztalható. Amint lebontottuk a tetőszerkezet gipszkarton borítását, láthatóvá vált az áthallás oka. A téglafal nem volt felfalazva a tetőszerkezetig, ezért a lécezés mögött két réteg hanggátlót építettünk be. A hangszigetelés olyan jól sikerült, hogy a megrendelőnk további megrendeléseket adott.

Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) - fotó galéria
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 1. A szalufák vastagságában a réseket ásványgyapottal tömtük ki és két réteg PhoneStar haggátlóval zártuk le.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 2. A falra egy réteg PhoneStar haggátló lap került, amelyet gipszkartonnal borítottunk.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 3. A szoba bal oldalán ugyanaz volt a hanggátlási probléma, amelyet ásványgyapot és PhoneStar hanggátló lapok kombinációjával oldottunk meg.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 4. A hangszigetelő rétegeket felfuttattuk a tetőszerkezet tetejéig. Ehhez a lécezést át kellett vágni.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 5. A hangszigetelő hatást növelendő, a hanggátló lapok beépítését követően a szalufa vastagságában ásványgyapotot helyeztünk a tetőszerkezetbe.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) 6. A kész hanggátló felületeket gipszkartonnal burkoltuk.
Tetőtéri szoba hangszigetelése (2012. április) - videó