facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Galériás lakás / Panellakás

Galériás fal hangszigetelése (Budapest, 2018.09.)

tovább »

Megrendelőnk galériás lakást vásárolt, amelyről kiderült, hogy a falba rögzített szerkezet zavaróan áthozza a zajokat. Sajnos az éjszakai zajok voltak a legzavaróbbak, ezek kiküszöbölésére kellett kitalálnunk egy hanggátló rendszert, amely azzal is járt, hogy a galériát szét kellett szednünk.

Feltöltve: 2018.10.08

Csendszoba építése panellakásban

tovább »

Több ügyfelünk panelházban lévő lakása szinte élhetetlenné vált a minden irányból érkező zajok miatt. Mivel az egész lakás hangszigetelése nagyon sok pénzbe kerülne és technikailag sem megoldható, ezért a kisebb alapterületü hálószobákban érdemes nagy hatékonyságú PhoneStar hangszigetelő rendszerrel ellátott csendszobát építeni. Filmünk egy ilyen csendszoba építését mutatja be.

Feltöltve: 2018.02.28

Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.)

tovább »

Cégünk egy speciális hanggátlási probléma megoldására kapott felkérést. A régi építésű budapesti ingatlanokra jellemző, hogy a nagy belmagasság miatt galériával növelik a hasznos alapterületet. Az esetenként 100-120m2-es lakásokból leválasztott ingatlanoknál viszont a vékony válaszfalakhoz épített galéria komoly zajforrásként működik.

Feltöltve: 2015.04.21

Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március)

tovább »

Utólagos hangszigetelés erősen áthallatszó TV és konyhai zajok miatt előtétfalas megoldással egy budapesti lakásban.

Feltöltve: 2012.06.27