Kivitelezés, vállalási feltételeink

Ügyfél kivitelezés esetén:

Amennyiben a kivitelezést ügyfelünk saját maga, vagy megbízott kivitelezője végzi, akkor kérjük, hogy minden esetben figyelmesen olvassák el a beépítési útmutatót. Cégünk minden egyes ügyfelünk számára az adott hangszigetelési probléma leghatékonyabb megoldására törekszik.

Felmérés:

A legtöbb esetben javasoljuk a helyszíni felmérést, nem csak a hangszigetelendő felületek nagyságának megállapítása, hanem a zajforrások, az épület, munkaterület sajátosságainak feltérképezése miatt is. Amennyiben lehetséges kérjük, hogy a leghatékonyabb szigetelési metódus megtervezése miatt akár a szomszédos lakásokba történő bejutást is tegyék lehetővé, illetve a valós helyzetnek megfelelő fényképeket, építési tervrajzokat is bocsássanak rendelkezésünkre.

A felméréseket alapesetben munkaidőben H-P 8:00-16:00 óráig végezzük, de egyedi megállapodással más időpontban is megoldható. Kollégáink a felmérés után minden esetben elismervényt, számlát adnak az átvett összegről. A felmérés átlagos ideje 30 perc, amely után 48 órán belül általában többféle hangszigetelési metódusra is, a hangszigetelés minden költségét magában foglaló írásos árajánlatot adunk. A felmérési díjat a hangszigetelés kivitelezéssel történő megrendelése esetén árkedvezmény fomájában jóváírjuk.

A felmérés aktuális költségét az Áraink menüpontban tekintheti meg.

Árajánlat:

Az árajánlat elfogadása után megrendelőnkkel szerződést kötünk, amely előzetes áttekintésre itt olvasható. A szerződés az abban elfogadott előleg átutalása után lép érvénybe.

Az általunk elvégzett munkákra három év garanciát vállalunk.

Amennyiben helyszíni felmérés nem volt, illetve a felmérés óta az ingatlanban, a körülményekben (új fal épült, szomszédba disco költözött, nem működik a lift a tízemeletes házban, a parkolási összeg módosult, a parkolás a helyszínen nem lehetséges stb.) a hangszigetelési munkára kiható változások álltak be, cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja. Erről a megrendelőt a munka megkezdése előtt tájékoztatjuk.

A munka átvétele, garanciális tudnivalók:

Kérjük, hogy vegyék figyelembe hogy a PhoneStar lapokat szobahőmérsékleten kell beépíteni és a relatív páratartalom nem haladhatja meg 60-70%-ot. Ezen paraméterek be nem tartásából származó, alakváltozás, vetemedés nem tartozik a garanciális problémák közé. Vizes helyiségekben mindenképpen javasoljuk vízálló gipszkarton burkolat alkalmazását.

A munka elvégzése után kérjük, hogy a megrendelő vagy megbízottja a munkát vegye át munkatársainktól. Amennyiben megrendelőnknek bármiféle kifogása van az elvégzett munkával, munkatársaink viselkedésével, esetleges hibákat, károkozást vélt felfedezni (munkatársaink levertek egy vázát, egy helyen nem fekszik fel a gipszkarton borítás), vagy szerződésben foglaltaktól való bármilyen eltérést tapasztal arról írásos jegyzőkönyvet kell felvenni, illetve a hiba kijavítását a munkatársainknak azonnal meg kell kezdeni. Amennyiben a hiba (pl. anyagszáradás miatt) nem volt azonnal felismerhető, azt haladéktalanul ügyfélszolgálatunk felé jelezni kell. A garanciális hiba elhárításáról cégünk lehetőség szerint soron kívül gondoskodik. 

Amennyiben ügyfelünk ezt nem várja meg, a hibát saját maga hárítja el, vagy harmadik személlyel javíttatja ki a hibát ez esetben cégünknek nem áll módjában ezt anyagilag megtéríteni és ez a hangszigetelő rendszerre vállalt garancia elvesztésével jár. Kivételt képez a közvetlen balesetveszély elhárítása, de ez esetben is ügyfélszolgálatunkat a munka megkezdése előtt haladéktalanul értesíteni kell. A normál garanciális munkák harmadik személy/cég által történő elhárításához, ezen költségek megtérítéséhez cégünk előzetes, írásos beleegyezése szükséges.

Letöltés

Részletes vállalási feltételeinket itt olvashatja PDF formátumban!
PhoneStar hanggátló lapok tárolási és beépítési szabályok itt tekinthető meg PDF formátumban!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7999

Elégedett ügyféleink száma

8135

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!