Híreink

penzugyi-minosites_2021

A pandémia alatt is pénzügyileg stabil maradt a Hang és Tűz Kft.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Nagy megtiszteltetés számunka, hogy 2013 óta a legjobbak között szerepelhetünk. Cégünk pénzügyi stabilitását mutatja, hogy idén a pandémia ellenére is ismét az AAA (tripla A) tanúsítványt kaptuk meg, mely azt is jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Külön büszkeség cégünknek, hogy ezt a stabilitást az elmúlt évek és az idei év nem várt nehézségei ellenére is meg tudtuk őrizni. A Tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein. A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, ezen kívül a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, demográfiai adatokat is figyelembe veszi. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.  
ht12eva

Idén 12 éve, hogy megjelent szolgáltatásunk a magyar piacon

Idén 12 éve, hogy megjelent szolgáltatásunk a magyar piacon, ennek apropójából: Cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. a koronavírus időszak alatt is, 2020 márciusától folyamatos fejlődést tud felmutatni a termékünk magas minőségének és az ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikációnak köszönhetően.  Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy minden érdeklődő egyéni problémáját felülvizsgáljuk, felmérjük annak érdekében, hogy a valós problémákra valós megoldásokat tudjunk adni.  Legtöbb ügyfelünk azonban teljesen laikus, fogalma sincs melyik irányból közelítse meg a hangszigetelést. Ahhoz, hogy a problémáját megoldjuk, teljesen ránk hagyatkozik, bizalmat szavaz nekünk, ezért a bizalmukkal nem élhetünk vissza. Szaktanácsadásunkkal pedig óriási segítséget kapnak a problémájuk megoldásához.  Mi azt valljuk, hogy a több tíz éves tapasztalat és az ügyfelekkel történő szoros kommunikáció, problémák átbeszélése, mindenféleképpen két nyertest eredményez: az érdeklődő és a Hang és Tűz Kft.  Bármilyen hanggátló rendszert építünk, az anyagi ráfordításhoz képest mindig a legmagasabb minőség, amelynek a hasznát ügyfelünk élvezi, amíg a ház áll.  Az összes általunk kivitelezett munkára 3, de akár 5 év garanciát is adunk.  Tehát, egy probléma felmérése nagyon komoly munka, nem csevegni járunk az ügyfeleinkhez, hanem komoly szakmunkát végzünk.  Egy fotóval szeretnénk demonstrálni azt, hogy milyen kapcsolat van cégünk és az ügyfeleink között, ami szoros és szakmai egyaránt.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!