Új termék hamarosan: PhoneStrip

A megkerülő hangok kiküszöbölése igen nehéz feladat az építőiparban, pedig ezen jelenségek bizony nagy mértékben befolyásolhatják a hanggátló rétegek hatékonyságát, de nincs közük a falon vagy padlón lévő hanggátló rétegekhez. Ez úgy értendő, hogy a beépített hanggátló rétegek bármely felületen kifejtik hatásukat, viszont az épület gyenge pontjain - a falnál vagy födémnél - a megkerülő hangok átmehetnek. Ezek csökkentésére a PhoneStar Csendlap is használható úgy, hogy a megkerülő hangok útjába is beépítésre kerül, például az építendő falak alá PhoneStar hanggátló lapot helyezünk.

PS Strip.jpg

A Wolf Bavaria GmbH azonban kifejlesztett egy speciálisan erre a célra készült anyagot, a PhoneStripet, amely poliuretán bevonattal van ellátva az agyagot körbevevő ragasztószalaggal együtt, így biztosítva teljes vízhatlanságát. Ez a lap önmagában négyzetméterenként 50 tonna súlyt is elbír, így akár komplett falszerkezet is építhető rá.

A PhoneStrip már rendelkezik CE minősítéssel. Gyártása és forgalmazása hamarosan megkezdődik.

Kopogóhang mérése

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!