Mesés hangszigetelés

Cégünk a közelmúltban több ismert művész számára is épített hangszigetelt szobát, hogy a PhoneStar rendszernek köszönhetően nyugodt, meghitt otthoni körülmények között dolgozhassanak.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Berecz András, a Kossuth-díjas mesemondó házi felvevőszobájának hangszigetelésének tervezésével és kivitelezésével cégünket bízta meg.

berecz_andras.png

Az eddigi hangfelvételek elkészítéséhez minden alkalommal hosszú utazással tudott csak stúdióba volnulni, ahol sokszor feszélyezte, hogy sokan figyelik és a stúdió foglaltságához is alkalmazkodnia kell, így sokszor elveszett a mesék ihletett előadásához szükséges atmoszféra.

A zöldövezeti családi ház pincéjében két rétegű, előtétfalas PhoneStar hangszigetelő rendszernek köszönhetően már kizárhatóak a zavaró zaj, amelyet jelen esetben a szomszéd fűnyírója és a futbalozó gyerekek kiabálása keltett.

A  terem akusztikájának optimalizásával cégünk partnerét, a P.M.S. Audiót bízták meg, amely Auralex akusztikai anyagot épített be, hogy a “hajszolt emberek örömét kereső mesemondó” optimális körülmények között, otthonában rögzíthesse a magyar népmesék gyöngyszemeit! A hangszigetelés legsarkalatosabb pontját, a nyílászárók beépítését is partnercégünk végezte. 

Berecz Úr nemcsak a beépített hangszigetelés minőségével, hanem cégünk tervezési és szervezési munkájával, munkatársainak hozzáállásával is messzemenően elégedett volt. Ezért a hangstúdió átadását követően minden munkatársunkat saját dedikált CD-jével ajándékozta meg!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!