Előfordulhat, hogy a szex zaja börtönbe juttat valakit!

Angliában a 48 éves Caroline Cartwright-ot letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután bűnösnek találták “extrém hangos szex” elkövetése miatt. Az elkeseredett szomszédok a falon át mérőmikrofonnal 48dB feletti zajokat mértek, miközben a WHO szerint már  30dB-es éjszakai zaj is alvászavarokat okozhat!

phonestar_logo.jpg

hálószobai zajokCartwright hálószobai csatározásait a BBC riportja szerint a szomszédok úgy mesélték el, hogy “gyilkos” és “természetellenes”  és “leírhatatlan”.

A letöltendő börtönbüntetést azért szabták ki, mert a 48 éves hölgyet a bíróság már régebben mindenféle hangos zajkeltéstől eltiltotta!


Amerikában sem jobb a helyezet!

A New York-i lakosok több mint kétharmada nemcsak a hangos taxikat és szirénákat hallja, ha éjjel aludni szeretne, hanem a szomszédok szexuális együttlétének hangjait is. A Brick Underground kutatása megállapította, hogy az emberek, 14%-a panaszkodott, de csak 16%-uk ébredt fel az “akciók” alatt.

A zajokat következőképp írták le: puffanások (60%), morgás (56%), sikítás (28%), egyéb “rejtélyes” hangok (23%).

“A hangok olyanok, mint egy vonatszerencsétlenség hangjai, megállsz és megdöbbensz és hallgatni vagy kénytelen, még akkor is, ha elég cikis”-nyilatkozott egy New York-i lakos.

Vannak olyan esetek, amikor nem a “szokásos” zajok okoznak problémát egy társasházi környezetben, de cégünk ezekre is megoldást kínál.

Hazai helyzet...

Egyik ügyfelünk fiatal lánya és annak barátja fergeteges kapcsolatukból kifolyólag nem csak hangos szerelmi szóváltásokba bonyolódik rendszeresen, hanem a párkapcsolatuk intim részéhez kapcsolódóan igencsak intenzív zajokat keltenek. Mivel ezt már meglehetősen szégyelték a szomszédok előtt, ezért anyósuk egy nagy hatékonyságú PhoneStar hangszigetelő rendszer beépítését rendelte meg a fiatalok hálószobájába!

A PhoneStar hangszigetelő rétegnek köszönhetően már semmilyen zavaró zaj nem jut el az illetéktelen fülekhez, csak pár idősebb néni aggódott, mert a zajok elmúltával azt hitték, hogy talán már szakított a fiatal pár!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7822

Elégedett ügyféleink száma

7934

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!