Új termék: PhoneStar GSP a Wolf-Bavaria cégcsoportnál!

Cégünk az elmúlt időszakban több stúdió, próbahely és egyéb olyan helység hangszigetelését végezte, ahol a nagyhatékonyságú PhoneStar hangszigetelés mellett a teremakusztika optimalizálása is igényként merült fel. A Hang és Tűz Kft. az évetizedek óta professzionális hangtechnika és stúdiófelszerelés forgalmazásával foglalkozó PMS AUDIO tulajdonosával, Csendes Péterrel együttműködve a hangszigetelt stúdióhelységek akusztikáját javító fali absorberek és diffúzorok, basszuscsapdák forgalmazását és beépítését kezdte  meg.

phonestar_logo.jpg

A megfelelő teremakusztika megtervezése, mérése nélkül a multimédiás célokra épített termek vagy csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem alkalmasak a funkciójuk betöltésére. A kisebb alapterületű multimédiás termeknél is alapvető igény, hogy a hangszigetelés a lehető legkevesebbett vegyen el a hasznos alapterületből, ezért a Wolf Bavaria termlékfejlesztői közel három éves  kutatómunkával egy új, még hatékonyabb anyagot fejlesztettek ki, amely a PhoneStar GSP (Gips, Sand, Platte) fantázianevet kapta. A piac igényeinek megfelelően továbbfejlesztett PhoneStar termékcsalád folyamatosan bővül és továbbra is előkelő helyen áll a lakó és ipari ingatlanokben keletkező lég és kopogóhangok elleni védekezés versenyében!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!