Példa értékű együttműködés a hangszigetelési anyagok piacán

Az elhúzódó gazdasági nehézségek az építőipart is megoldandó kérdések elé állították. A piaci szereplők számára létfontosságú a piaci részesedések emelése, de az igazán korrekt és hosszú távra tervező cégek előrébb helyezik a megbízható megoldások kiajánlását, kivitelezését, mint a profitot.

phonestar_logo.jpg

Cégünk négy éve működik a piacon és már több éve tapasztaljuk, hogy több, a hangszigetlő anyagok piacán működő cég is a Hang és Tűz Kft. PhoneStar “Csendlap” termékét ajánlja az őket megkereső ügyfeleknek, amikor rendszereik hatékonysága, vagy valamely, az ügyfél szempontjából fontos más paraméter nem megfelelően teljesíthető!

Ez lehet a kényszerű vékony rétegrend, vagy komplex hangszigetelési probléma leghatékonyabb megoldása, ahol csak a PhoneStar “Csendlap” rendszer beépítése kínál megfelelő megoldást. Ez a hozzállás nem csak az ügyfelek kiszolgálásának magasabb szintjét eredményezi, hanem példaértékű az erős versenyt diktáló építőiparra nézve is.

Cégünk minden esetben az ügyfél érdekeit tartja szem előtt és ha szükséges, esetenként a hangszigetelési piac más résztvevőinek termékét is ajánlja a PhoneStar rendszerek hatékonyságának emelésére, hiszen a megfelelő rétegrendek kialakítása a hatékony hangszigetelés lényege.

Cégünk a legmagasabb elismerés jelének tekinti, hogy a versenytársak is termékünket ajánlják!
A további eredményes együttműködés reményében köszönjük a bizalmat!

Hang és Tűz Kft. vezetősége

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!