Vigyázat! A PhoneStar Csendlap annyira jó, hogy már hamisítják!

Több érdeklődőnk az utóbbi időben arra hivatkozva mondott vissza megrendelést, hogy ugyanolyan anyagot talált a piacon, mint a PhoneStar Csendlap, csak jóval olcsóbban. Így észszerűnek tűnt, hogy ennek az anyagnak a segítségével próbálja megoldani hanggátlási problémáját. Természetesen senki sem ellensége saját pénztárcájának, de miután cégünk utánajárt a dolognak, a következő tények kerültek napvilágra.

robber.jpg

Az egyik alvállalkozónk - aki eredeti PhoneStar Csendlapokkal a mi megbízásunkból épített hanggátló rendszereket - mindenféle hatósági engedély, bevizsgálás és liszensz jóváhagyás nélkül a PhoneStar Csendlaphoz nagyon hasonló anyagot kezdett el gyártani, kisipari módszerek segítségével, Antinoise néven. 

Az eredeti termékbe kerülő speciális, csírátlanított nehézhomok helyett ismeretlen eredetű, valószínűleg csirátlanítás nélküli homokot töltött az eredetinél jóval gyengébb minőségű, impregnálatlan kartonpapírba, melynek jellemzői ismeretlenek, tűzvédelmi bevizsgálásáról semmiféle adat nem áll rendelkezésre.

A hamisító cég egy D. András nevű “dolgozója” végzi ezt a tevékenységet, megsértve ezzel a védjegyoltalom alatt álló termék gyártására, beépítésére vonatkozó hazai és uniós jogszabályokat. Ezen kívül úgy tudjuk, hogy  a munkát szerződés és számlaadás, tehát garancia nélkül végzi. 

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az említett cég és személy semmilyen módon nem kapott felhatalmazást a PhoneStar Csendlaphoz hasonló termék gyártására, beépítésére és ezzel jogsértést követnek el. A további jogsértések megakadályozása érdekében a szükséges jogi lépéseket megtettük. 

Kérjük, ha Önöknek tudomása van olyan helyről, ahová ezt az “Antinoise” nevű anyagot beépítették, akár az Önök ingatlanjába, kérjük, hogy azzal is támogassák tisztességes működésű vállalkozásunkat, hogy ezt tudomásunkra hozzák!

Segítségüket köszönjük!

Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7919

Elégedett ügyféleink száma

8044

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!