A siker folytatódik - több mint ötszáz érdeklődő a PhoneStar standján!

Az elmúlt évek látogatószámát felülmúlva, csaknem ötvenezer látogatót vonzott a vasárnap zárult Construma 2015 építőipari szakkiállítás. A kiállítók és a látogatók emelkedő száma azt mutatja, hogy a hét szűk esztendő után pozitív változások következtek be a magyar építőiparban.

Kiállítás pillanatkép 1.

A rendezvényen Magyarország mellett 14 országból érkezett 550 kiállító több, mint 18 ezer négyzetméteren mutatta be termékeit, szolgáltatásait, köztük a PhoneStar "Csendlap" hanggátló rendszerek gyártója a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. A kiállítók szinte kivétel nélkül a tavalyihoz képest fokozódó érdeklődésről és emelkedő számú üzletkötésről számoltak be, cégünk standját is több mint ötszázan keresték fel a kiállítás öt napja alatt. Idén is érdemes volt meglátogatni standunkat, ahol szakembereink látványos demonstrációkkal, ingyenes szaktanácsadással és különleges kedvezményekkel várták az érdeklődőket.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7919

Elégedett ügyféleink száma

8044

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!