Idén 70 éves Mekk Mester!

Úgy tűnik, hogy az 1974-ben készült Mekk Mester,  az ezermester kecske kalandjairól szóló bábfilmsorozat több ügyfelünket, sőt vállakozót is megihletett, mert valószínüleg ezért kezdtek olyan kivitelezési munkák elvégzésébe, melyeknek a vége csak pénzkidobás, értékelhetetlen végeredmény és idegeskedés lett.

Mekk Elek

Több esetben az elvégzendő munka helyszínén szembesülünk azzal, hogy "Mekk Mester" már járt a a lakásban. A hanggátló rendszernek csúfolt, falra szegelt polisztirol táblák, “igényes" lambériával borítva, fémdübelekkel rögzített farostlemez táblák, még a szelídebb megoldások közül valók, amelyek nyomait önjelölt mesterek és feketén dolgozó vállakozók hagytak maguk után.

Pár hete egy PhoneStar rendszer beszerélese után budapesti ügyfelünk reklamációt jelentett be, hogy a PhoneStar réteg felülete egyenetlen, nem lehet festeni stb. Ügyvezetőnk a lakásba lépve azonnal látta mi volt a probléma forrása. A PhoneStar rétegrenddel semmi probléma nem volt. A festő a glettelésnél nem tartotta be a a technologia lépéseket és a leghitványabb üvegszálas hálót helyezte fel a falra. A fotókon látható eredmény önmagáért beszél. Ügyfelünk, aki az olcsó anyagokkal és a munkával is spórolni akart és Mekk Mestert hívta dolgozni, kétszer fizette ki a munkát!

Cégünk minden esetben gondos, szerződésben garantált garanciális feltételekkel vállal munkát  és sohasem hagyja cserben megrendelőit!

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy Mekk Mestert csak filmen nézzék, de ne engedjék a lakásuk közelébe, ha építőipari munkákról van szó!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Mekk Elek
Mekk Elek munka (1.)
Mekk Elek munka (2.)
Mekk Elek munka (3.)
Mekk Elek munka (4.)

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7999

Elégedett ügyféleink száma

8135

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!