Mennyezeti hangszigetelés kontár módra

Egyik ügyfelünk szaktanácsot kért tőlünk azzal kapcsolatban, hogy mennyezeti hangszigetelést rendelt egy versenytársunktól, de nem azt kapta, amit remélt. Ugyanis egy 12 m2 mennyezetet úgy építettek meg neki, hogy a beépített szekrényt körbeépítették 18 cm-es álmennyezet lelógatásával, ami azt jelentette, hogy a szekrény legfelső polcáról a ruhákat, már csak egy 5 cm-es résen lehetett kihúzni.

Mennyezeti hangszigetelés 1.

Elmondása szerint a megrendelő az építéskor bár otthon volt, nem figyelte az építést, mivel bízott a minőségi munkában. Délután, amikor lejárt a munkaidő, a 3 fiatal munkás elment haza anélkül, hogy a legutolsó takaró réteget feltették volna. Ezt az ügyfél szerelte fel magának éjszakába nyúlóan úgy, hogy reggel 8-kor a vállalkozó 380.000 Ft-ot kért tőle előre (a teljes beépítési összeget), természetesen számla, szerződés, garancia nélkül. A képek megmutatják a kontár munka valóságát. A probléma most az, hogy ügyfelünk a lakást eladja és a vevője 1,5 millió összeget alkudott az árból, csak azért, mert a mennyezetről le kell szedni a a kontár munkát és új hanggátló rendszert fognak beépíteni. Tanulság mindazoknak, akik olcsó megoldást keresnek, nem biztosítják be magukat szerződéssel és hozzáértő szakemberekkel.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7999

Elégedett ügyféleink száma

8135

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!