Újabb mérföldkőhöz érkeztünk – elnyertük a Dun & Bradstreet Gyémánt Tanúsítványát!

Idén ismét AAA minősítést kaptunk a világ vezető üzleti információszolgáltatója, a Dun & Bradstreet (https://www.dnb.com/hu-hu/rolunk-uj) értékelése alapján. Ezt azt jelenti, hogy a Wolf Bavaria – Hang és Tűz Kft. továbbra is a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé tartozik.

A díjazást 2013 óta érdemeljük ki. Először AA kategóriába kerültünk, az utóbbi években már rendszeresen AAA (tripla A) kategóriába sorolták vállalatunkat, idén pedig egy következő mérföldkőhöz érkeztünk: elnyertük a Dun & Bradstreet Diamond Tanúsítványát, mely a legfelső fokozatok közé tartozik, és nem sokan büszkélkedhetnek birtoklásával. 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy vállalatunk fizetésképtelenségi valószínűsége rendkívül alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével tovább növeljük ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink belénk vetett bizalmát, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul – az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a Dun & Bradstreet figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, például mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek, valamint azt, hogy a cég mekkora, milyen régóta folytatja tevékenységét, kik a tulajdonosai, és felméri azok kapcsolatrendszerét. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy a vállalkozás milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

A minősítés bizonyítja, hogy vállalatunk a nehéz idők ellenére is a legjobb teljesítményt nyújtotta Ügyfelei számára, illetve még egy világjárvány sem tudta pénzügyi krízisbe sodorni. 

Ebben fontos szerepet játszik nemcsak a vezetőség tudatos és felelős irányítása és a sokéves szakértelemmel rendelkező kivitelezőcsapat, hanem a kiváló titkárság precíz munkája is. Nekik külön köszönetet nyilvánítunk, hiszen nélkülük mindez nem valósulhatott volna meg. 

Igazi elismerés számunkra, hogy 14 éves munkánkat egy ilyen rangos díj tükrözheti. A legfelső kategóriától pedig mindössze egyetlen lépcsőfok választ már csak el minket. Célunk természetesen ezt a szintet is megugrani a jövőben. 

 

Köszönjük Ügyfeleink bizalmát!

aaa_diamond

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!