PhoneStar-t vagy Csendlapot vásároljunk, a 10mm, 12,5mm vagy a 15mm-es lapokat válasszam?

A kérdés nagyon nehéz is lehetne, vagy mondhatnánk “egyik jobb, mint a másik”, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy a két elnevezés ugyanazt a díjnyertes terméket jelöli. A PhoneStar a Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. által gyártott nagy hatékonyságú hanggátló termék nemzetközi elnevezése. A terméket az egyszerű érthetőség érdekében a levédett Csendlap néven hozzuk forgalomba a magyar piacon. Az 1200x800mm nagyságú Csendlap jelenleg háromféle vastagságban készül: 10mm, 12,5mm és 15mm.

csendlap.png

A 10mm-es Csendlap, három direkt rögzítésű réteg esetében a rétegszám és a viszkóelasztikus ragasztó miatt még hatékonyabb mint a 2x15mm-es rétegrend.A Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. által 2015-től forgalomba hozott 12,5mm-es Csendlap hatékonyságban a 10 és a 15mm-es termék közti átmenetet képez. A legvastagabb, 15mm-es, leghatékonyabb Csendlapot általában stúdiók, próbatermek hanggátlására ajánljuk és főleg exportra, pl. Szlovákiába szállítjuk.

Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy egy év alatt alatt megfordult a 10 és 15mm-es Csendlapok eladásának aránya a 10mm-es Csendlap javára! Ez is azt tükrözi, hogy  lakossági felhasználás esetén a legvékonyabb, legkedvezőbb árú 10mm-es Csendlappal is elérhetőek a megfelelő hanggátlási értékek!

A Wolf Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft. által gyártott különféle vastagságú Csendlapok természetesen szabadon kombinálgatóak egymással. Általános szabály, hogy a nagy tömeg, rugalmasság és többrétegűség mellett, a különféle anyagok tudatos alkalmazása még hatékonyabbá teheti a hanggátlási rétegrendet. (Akusztikai szőnyeg, viszkoelasztikus ragasztó, gumicsíkok). Ha több információt szeretne a Csendlapok alkalmazási területével és a lehetséges rétegrendekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és ingyenes szaktanácsadással segítjük, hogy otthonában a legkedvezőbb áron a lehető leghatékonyabb Csendlapokból álló hanggátló rendszer legyen beépítve!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7999

Elégedett ügyféleink száma

8135

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!