Német-magyar barátság

Cégünk ügyvezetője, Bőczi Ervin lipcsei egyetemi évei során nemcsak barátokra, hanem szakmailag is fontos kapcsolatokra tett szert, hiszen a napjainkban szintén építőiparral foglalkozó egykori iskolatársak a mai napig meghívják, hogy építőipari kiállításaikon és bemutatóikon vendégelőadóként tájékoztatót, bemutatót tartson a hangszigetelésről. A hosszú és sikeres együttműködést mi sem bizonyítja jobban, hogy az egyik német cégvezető a családi nyaralását is rendszeresen Magyarországon tölti- sőt, ezúttal közösen is eltöltöttek pár napot Bőczi úrral és családjával a Balatonnál. 

Német-magyar barátság 1.

A kellemes nyaralás emlékére, valamit ügyvezetőnk, a cégünk, illetve a magyarok iránti tisztelet kifejezéseképpen német partnereink hazájukban magyar vacsoraestet szerveztek barátaiknak. Az eseményt igyekeztek a lehető legautentikusabban megrendezni, így nemcsak magyar termékekkel tértek haza, hanem Bőczi úr feleségétől is elkérték az igazi magyar gulyás recepjét. 

A sikeres estről képkeket is küldtek nekünk, ami igazán jóleső érzéssel és büszkeséggel töltött el minket!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!