facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon

Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon

Ahogy az alább látható diagram is mutatja, hogy 60.000 látogató közül minden kb. századik felkereste a Wolf-Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft standját az “A" pavilonban. Cégünk sikerterméke a PhoneStar Csendlap továbbra is nagyon keresett, de az idén bemutatott PowerFloor hanggátlással kombinálható padlófűtés rendszer után is rengetegen érdeklődtek.

Construma 2017 látogatók száma

Tapasztalataink szerint főként a lakossági szektorból érkeztek az érdeklődők. Fiatal lakásépítők (egyikük kisbabája már a tárgyalásokon megelőlegezte szüleinek a Csendlap miatti nyugalmat és elaludt, képünk alább látható) régi ingatlan felújításába belevágó középkorú családok mellett a nyugdíjasok is vitték a prospektusainkat és kértek ingyenes szaktanácsadást standunkon.

A kiállítás alatt szinte minden érdeklődőnek bemutattuk demonstrációs eszközeinket, melyekről videót is készítettünk. A PhoneStar Csendlapokból épített dobozt, melybe egy 100dB-es hangnyomásra képes szírénát rejtettünk és a rétegrendek mellett a PhoneStar lapok energiaelnyelő képességét demonstráló installációnkat.

A kiállításon egy kismacska is standunkhoz szegődött, aminek okát egy, a távoli Indiából érkezett guru árulta el nekünk. A guru, (lásd alább) miután beszélt a macskával elmondta, hogy a macska előző életében egy olyan ember volt, aki egy hangos útkereszteződésben, egy disco felett élt és gyakorlatilag a zajártalom miatt, fiatalon hunyt el. Ezért most macska formájában kereste fel április 1-én felépített standunkat, hogy tájékozódjon és következő életében, ha újra emberi testben születne újjá azonnal tudjon PhonesStar Csendlapot vásárolni.

De, hogy komolyra fordítsuk a szót ügyfeleink a vásár után a Budapest VIII. kerület Fiumei út 25. szám alatt található telephelyünkön is felkereshetnek bennünket, ahol raktárról vásárolhatnak Csendlapokat és segédanyagokat.

Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon - fotó galéria
Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon 1. Indiából érkezett guru
Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon 2. Tárgyalás közben elaludt a kisbaba