Óriási érdeklődés a Construma 2017 kiállításon

Ahogy az alább látható diagram is mutatja, hogy 60.000 látogató közül minden kb. századik felkereste a Wolf-Bavaria Magyarország- Hang és Tűz Kft standját az “A" pavilonban. Cégünk sikerterméke a PhoneStar Csendlap továbbra is nagyon keresett, de az idén bemutatott PowerFloor hanggátlással kombinálható padlófűtés rendszer után is rengetegen érdeklődtek.

Indiából érkezett guru

Construma 2017 látogatók száma

Tapasztalataink szerint főként a lakossági szektorból érkeztek az érdeklődők. Fiatal lakásépítők (egyikük kisbabája már a tárgyalásokon megelőlegezte szüleinek a Csendlap miatti nyugalmat és elaludt, képünk alább látható) régi ingatlan felújításába belevágó középkorú családok mellett a nyugdíjasok is vitték a prospektusainkat és kértek ingyenes szaktanácsadást standunkon.

A kiállítás alatt szinte minden érdeklődőnek bemutattuk demonstrációs eszközeinket, melyekről videót is készítettünk. A PhoneStar Csendlapokból épített dobozt, melybe egy 100dB-es hangnyomásra képes szírénát rejtettünk és a rétegrendek mellett a PhoneStar lapok energiaelnyelő képességét demonstráló installációnkat.

A kiállításon egy kismacska is standunkhoz szegődött, aminek okát egy, a távoli Indiából érkezett guru árulta el nekünk. A guru, (lásd alább) miután beszélt a macskával elmondta, hogy a macska előző életében egy olyan ember volt, aki egy hangos útkereszteződésben, egy disco felett élt és gyakorlatilag a zajártalom miatt, fiatalon hunyt el. Ezért most macska formájában kereste fel április 1-én felépített standunkat, hogy tájékozódjon és következő életében, ha újra emberi testben születne újjá azonnal tudjon PhonesStar Csendlapot vásárolni.

De, hogy komolyra fordítsuk a szót ügyfeleink a vásár után a Budapest VIII. kerület Fiumei út 25. szám alatt található telephelyünkön is felkereshetnek bennünket, ahol raktárról vásárolhatnak Csendlapokat és segédanyagokat.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Indiából érkezett guru
Tárgyalás közben elaludt a kisbaba

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7970

Elégedett ügyféleink száma

8102

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!