Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket

Egy ismert zeneszerző gitáros számára tavaly egy kis próbaterem / demostúdió hanggátlását építettük meg. A régi üzletből kialakított helységet, melybe a szomszédok nagy örömére a leghatékonyabb, előtétfalas PhoneStar hangszigetelés került beépítésre, viszont hamar kinőtte a megrendelőnk zenekara.

Munkálatok 1.

Talált egy másik, számára még inkább megfelelő, nagyobb helységet, amelyet azonnal ki is tudott bérelni. Mivel kérésének megfelelően az előző helység hanggátló rendszert úgy alakítottuk ki, hogy bérleményből történő elköltözés esetén 80%-ban elbontható legyen, ezt a rendszert már csak kiegészíteni kellett az új próbatermbe történő beépítés során. Természetesen a hanggátló rendszer kibontására és az új próbahelyre történő megépítésére, mivel nagyon elégedett volt munkánkkal, a zenész ismét cégünket kérte fel.

Az új helyen gyorsan felépített hanggátló rendszernek köszönhetően elkerülhetőek lettek a hangos zenélés miatt amúgy biztosan bekövetkező konfliktusok. A munkáról hamarosan egy összefoglaló videót is közzé fogunk tenni, addig is elöljáróban egy pár képet alább lehet megtekinteni a munkáról.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!