facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket

Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket

Egy ismert zeneszerző gitáros számára tavaly egy kis próbaterem / demostúdió hanggátlását építettük meg. A régi üzletből kialakított helységet, melybe a szomszédok nagy örömére a leghatékonyabb, előtétfalas PhoneStar hangszigetelés került beépítésre, viszont hamar kinőtte a megrendelőnk zenekara.

Talált egy másik, számára még inkább megfelelő, nagyobb helységet, amelyet azonnal ki is tudott bérelni. Mivel kérésének megfelelően az előző helység hanggátló rendszert úgy alakítottuk ki, hogy bérleményből történő elköltözés esetén 80%-ban elbontható legyen, ezt a rendszert már csak kiegészíteni kellett az új próbatermbe történő beépítés során. Természetesen a hanggátló rendszer kibontására és az új próbahelyre történő megépítésére, mivel nagyon elégedett volt munkánkkal, a zenész ismét cégünket kérte fel.

Az új helyen gyorsan felépített hanggátló rendszernek köszönhetően elkerülhetőek lettek a hangos zenélés miatt amúgy biztosan bekövetkező konfliktusok. A munkáról hamarosan egy összefoglaló videót is közzé fogunk tenni, addig is elöljáróban egy pár képet alább lehet megtekinteni a munkáról.

Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket - fotó galéria
Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket 1. Munkálatok 1.
Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket 2. Munkálatok 2.
Az elégedett ügyfelek újra felkeresnek minket 3. Munkálatok 3.