Idén 12 éve, hogy megjelent szolgáltatásunk a magyar piacon

Idén 12 éve, hogy megjelent szolgáltatásunk a magyar piacon, ennek apropójából:

  • Cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. a koronavírus időszak alatt is, 2020 márciusától folyamatos fejlődést tud felmutatni a termékünk magas minőségének és az ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikációnak köszönhetően. 
  • Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy minden érdeklődő egyéni problémáját felülvizsgáljuk, felmérjük annak érdekében, hogy a valós problémákra valós megoldásokat tudjunk adni. 
  • Legtöbb ügyfelünk azonban teljesen laikus, fogalma sincs melyik irányból közelítse meg a hangszigetelést. Ahhoz, hogy a problémáját megoldjuk, teljesen ránk hagyatkozik, bizalmat szavaz nekünk, ezért a bizalmukkal nem élhetünk vissza. Szaktanácsadásunkkal pedig óriási segítséget kapnak a problémájuk megoldásához. 
  • Mi azt valljuk, hogy a több tíz éves tapasztalat és az ügyfelekkel történő szoros kommunikáció, problémák átbeszélése, mindenféleképpen két nyertest eredményez: az érdeklődő és a Hang és Tűz Kft. 
  • Bármilyen hanggátló rendszert építünk, az anyagi ráfordításhoz képest mindig a legmagasabb minőség, amelynek a hasznát ügyfelünk élvezi, amíg a ház áll. 
  • Az összes általunk kivitelezett munkára 3, de akár 5 év garanciát is adunk. 
  • Tehát, egy probléma felmérése nagyon komoly munka, nem csevegni járunk az ügyfeleinkhez, hanem komoly szakmunkát végzünk. 
  • Egy fotóval szeretnénk demonstrálni azt, hogy milyen kapcsolat van cégünk és az ügyfeleink között, ami szoros és szakmai egyaránt.

ht12eva

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!