Köszönet a megrendelőinknek!

Nyílt levelünk mindazokhoz szól, akik a gazdasági visszaesés kezdetén, a cégalapítás utáni első években bizalmat szavaztak nekünk. Hét év sikeres működés és jelentős fejlődés után köszönjük, minden kedves ügyfelünknek a kisnyugdíjastól az egyetemistákon át a kisebb cégeknek, akik akkoriban akár kisebb hanggátló rendszerek megrendelésével hozzájárultak cégünk jelenlegi sikereinek megalapozásához.

Ma már a Wolf Bavaria Magyország - Hang és Tűz Kft. megkerülhetetlen része a hanggátló piacnak. Termékeink és munkáink minősége a legnagyobb intézményeknél és multinacionális cégeknél is elismerést nyert. Mindezekre nagyon büszkék vagyunk és tudjuk, hogy sikereink a vevőknek történő gyors visszajelzésben, a hozzáértő munkatársak alkalmazásában és a megbízható, gyors, pontos munkavégzésben rejlettek.

Az elmúlt években szinte alig kaptunk negatív visszajelzést ügyfeleinktől, ami a hazai építőiparban egyáltalán nem jellemző. Folyamatosan bővítjük szállítói-, ügyfél- és partnerkörünket. Igyekszünk olyan partnercégekkel együttműködni, akikkel sem termékeik, sem pedig szolgáltatásaik miatt sem vallunk szégyent. Kiemelt figyelmet fordítunk a szabályok és adótörvények betartására és pénzügyi stabilitásunk szilárdan tartására, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már 2013 óta folyamatosa AA minősítést kapunk a Bisnode nemzetközi cégminősítőtől.

Egyik alapelvünk, hogy soha nem fogjuk elfelejteni, honnét indultunk és kik által, hogyan lehettük meghatározó szereplője a hangátló termékek magyar piacának.

Köszönjük a bizalmukat!


Bőczi Ervin
tulajdonos, ügyvezető

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7970

Elégedett ügyféleink száma

8102

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!