PhoneStar megkapta a CE minősítést

A Magyarországon gyártott PhoneStar hangszigetelő termék az ETA 13/0411 számmal megkapta a CE minősítést!

Mit is jelent a CE minősítés?

A CE (Conformité Européenne = európai megfelelőség) jelölés egy jelzés a hatóságok felé arról, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek. Ez részletesebben annyit jelent, hogy a Hang és Tűz Kft. a PhoneStar hangszigetelő anyag gyártójaként, a termék Európai Unión belüli forgalmazójaként ismeri ezeket a követelményeket, a termék tervezése, gyártása során figyelembe is vették ezeket, és mindezt igazolni is tudja.

CE_logo.png

A 3/2003. (I. 25.) BM-GKM-KvVM együttes rendeletének kivonata szerint az építési termékek műszaki követelményeinek, megfelelőség igazolásának, valamint forgalomba hozatalának és felhasználásának részletes szabályairól:

  • 3. § (1): Forgalomba hozni (tovább forgalmazni) vagy beépíteni csak megfelelőség igazolással rendelkező, építési célra alkalmas építési terméket szabad.
  • 9. § (1): A szállító feladata a termékre előírt megfelelőség igazolási eljárás lefolytatása, valamint az eljárás eredményeként kiállított megfelelőség igazolásának (megfelelőségi tanúsítvány vagy szállítói megfelelőségi nyilatkozat) a termékhez való csatolása.


A Hang és Tűz Kft. termékeinél a termékfejlesztés, a tervezés és a gyártás során legfontosabb az Önnek eladott termék minősége, ezért hangszigetelési anyagaink megfelelnek valamennyi hazai és Európai Uniós követelménynek.

CE minősítés letöltése angol nyelven

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!