PhoneStar hangszigetelés alumínium csöves padlófűtéssel

A PhoneStar hangszigetelő rendszer egyedülálló a hangátló anyagok piacán. A hanggátló padlófűtés relatív magas ára miatt még nem terjedt el hazánkban. Ezen hanggátló rendszer hőtartó hatékonysága miatt a prémium kategóriába tartozik, mivel az alumínium fűtéscsövek a hőt gyorsan és hatékonyan vezetik el az egész helységben, így pár perc alatt lábmeleg felületet kapunk a legnyagyobb hidegben is.  

Az első PhoneStar hanggátló elemet egy sarokban helyezzük el. Itt a fűtéscsőnek van visszafordulási lehetősége.

Az első PhoneStar hanggátló elemet egy sarokban helyezzük el. Itt a fűtéscsőnek van visszafordulási lehetősége. A hanggátló elemeket igény szerint le lehet ragasztani a padlóhoz, de annélkül is biztosan fekszik fel minden hanggátló elem. Az előbb említett gyors felfűtést a képen látható nagy alumínium felület garantálja.

Az aluminiumcsöves padlófűtésnek magas az anyagköltsége. Emiatt leginkább a prémium épületek építésénél, felújításánal építík egybe a PhoneStar rendszerekkel.A hangszigetelt alumínium PhoneStar padlófűtés a hőtágulás miatt nem helyezhető közvetlenül a fal mellé, ezért egy puha műanyagból készült csíkkal kell a faltól elválasztani.

A hangszigetelt padlófűtés elemeit alumínium ragasztószalaggal kell egymáshoz rögzíteni. Ezáltal a lehető leggyorsabb lesz hővezetés az egyes hangszigetelt elemek között. A képen jól látható, amint a hornyokba helyezett 16mm-es fűtéscsővek felett elhelyezett ragasztószalag összeköti az hanggátló réteggel ellátott PhoneStar elemeket. 

A közelebbi fotón is jól látszik a hanggátló elemek pontos illesztése. A hangszigetelő padlófűtés magasabb ára ellenére az egyik legtökéletesebb megoldás azoknak az ügyfeleinknek, akik nem sajnálják a pénzt lakásuk még otthonosabbá tételére!

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Az első PhoneStar hanggátló elemet egy sarokban helyezzük el. Itt a fűtéscsőnek van visszafordulási lehetősége.
.A hangszigetelt alumínium PhoneStar padlófűtés a hűtágulás miatt nem helyezhető közvetlenül a fal mellé, ezért egy puha műanyagból készült csíkkal kell a faltól elválasztani.
A hangszigetelt padlófűtés elemeit alumínium ragasztószalaggal kell egymáshoz rögzíteni. Ezáltal a lehető leggyorsabb lesz hővezetés az egyes hangszigetelt elemek között.
A közelebbi fotón is jól látszik a hanggátló elemek pontos illesztése.
Padlófűtés csövei is elhelyezésre kerültek.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!