Újra lecsapott a hanggátló rendszerek mumusa - tojástartó!

Hiába írtunk rengeteg cikket és hívtuk fel olvasóink figyelmét weboldalunkon és különféle fórumokon, mindig akad egy- két “megátalkodott mesterember”, aki ősi hiedelmek révületében élve tojástartóval próbál komoly hanggátlási problémákat megoldani. Ezúttal egy mezőberényi REAL üzletben találkoztunk a “mumussal”.

Tojástartó, a mumus 1.

Ismeretlen vállakozók tojástartóval próbálták meggátolni, hogy az üzlet hűtőkompresszora által keltett zajok áthatoljanak a szomszédokhoz. Mondanunk sem kell, a hatékonysága zéró körüli eredményű lett, mivel a tojástartó NEM HANGGÁTLÓ anyag, hiszen nincs súlya és nem többrétegű. Bizonyos (igénytelen) helyeken akusztikai diffuzornak lehet használni, de hatékonysága messze elmarad a Hang és Tűz Kft. új hangelnyelő anyagától. A tojástartó ráadásul fokozottan tűzveszélyes is! Igénytelen külsején a festék sem sokat segít, viszont kiválóan lehet vele port gyűjteni az asztmások “nagy örömére”. A házi barkácsolással összeütött hanggátló rendszerek csak pénzkidobást jelentenek és sok esetekben elfogy a szomszédok türelme. Ezen túlmenően, ha Önök a zajkeltők (házimozi, hat kisgyerek, dobolás, fafapucsban táncolás), akkor hamarosan egy bírósági idézés is landolhat a postaládájukban.

Előzzék meg a bajt, a háborúságot, a pereskedést és a pénzkidobást! Kérje minden esetben ingyenes szaktanácsainkat és mi mindig egy hatékony, “testre szabott” megoldást fogunk javasolni!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!