A hangszigetelés fontossága modern világunkban - A MI OTTHONUNK magazinban megjelent cikkünk

Az elmúlt bő egy év mindenki számára nem várt kihívásokat jelentett. A koronavírus okán átszerveződött világ teljesen megváltoztatta az emberek életét, napi rutinját és bizony sokakat meglepetésként ért, hogy az otthon nyugalma mennyire törékeny.

A kezdeti időszakban talán a legtöbben még örültünk is, hogy nem kell elhagynunk a lakást, az otthon melegében és nyugalmában dolgozhatunk, megspórolva ezzel a dugóban töltött hosszú órákat. Igen ám, csak nem voltunk egyedül ezzel és otthoni munkavégzés adta örömök hirtelen sok esetben bosszúságokhoz vezettek.
Nem csak mi voltunk otthon egész nap, hanem a szomszéd is, gyermeke és a kutyája is. Az addigi nyugalmat és csöndet felváltotta egy szünni nem akaró morajlás.
Természetesen ez a járványügyi intézkedések óta sem változott. Otthonainkban a zaj megterhelő és állandó problémát jelenthet.
A hazai társasházi élet, de akár a családi házas övezetek is megteltek hangokkal és ez sok esetben egy nem várt stressz forrásává vált sokak számára.

A MI OTTHONUNK

Felborulhat a bioritmus, sokszor válhatunk ingerlékennyé, még többször pedig nyugtalanságot érezhetünk, ha nincs megfelelő csönd az otthoni környezetünkben.
Ez sok esetben az éjszaka és a nappal általános esetben normális arányának és egyensúlyának megboroulásához is vezethet.

Ilyen esetekben bizony nem légből kapott ötlet utánajárni a hangszigetelés témakörének.
Ma már hihetetlen korszerű technológiák érhetőek el, ilyen megoldást kínál a Hang és Tűz Kft., ráadásul nem is akármilyet.

Hazánkban egyedülálló és korszerű techonógiájának köszönhetően hosszú távú és környezetbarát megoldás kínál. Alkalmazható: padlóra, falra, mennyezetre, zenei próbatermekhez, házimozi, színházak, üzemi gépegységek, kültéri klímák stb. hangszigeteléséhez.


A PhoneStar Csendlapok többszörös Comstuma nagydíjas termékek, sok más egyéb elismerés mellett. Kitüntetéseink jelzik, hogy egy megbíhzató, hatékony és profi megoldást biztosítunk. A PhoneStrip, mely a Csendlap egy továbbfejlesztett változata, a rezgéscsillapításban jeleskedik.


Csapatunk szakértelme és sok éves szakmai tapasztalata is hozzájárul a munkánk sikereihez. Rengeteg elégedett ügyfél számol be arról, hogy életminősége mennyit javult az otthonában beépített hangszigetelések óta.
A modern világban rendkívül sok káros és megterhelő körülményt kell elviselnie az embereknek, a zaj ne legyen egy ezek közül.
Csapatunk gyorsan, precízen, hatalmas szakértelemmel, a piacon elérhető legjobb anyagokkal és technológiával pillantok alatt segíthet Önnek, hogy zavartalan nyugalmát élvezhesse.

Keressen minket bizalommal!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7919

Elégedett ügyféleink száma

8044

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!