facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Galériás lakás hangszigetelése Budapesten
(Budapest VI. kerület - 2015. április)

Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.)

Cégünk egy speciális hanggátlási probléma megoldására kapott felkérést. A régi építésű budapesti ingatlanokra jellemző, hogy a nagy belmagasság miatt galériával növelik a hasznos alapterületet. Az esetenként 100-120m2-es lakásokból leválasztott ingatlanoknál viszont a vékony válaszfalakhoz épített galéria komoly zajforrásként működik.

A galéria recsegése, vibrálása - főleg az éjszakai órákban - megőrjítheti a szomszédokat. Ügyfelünk problémáját úgy oldottuk meg, hogy a galériát teljesen elbontottuk, majd egy nagy teherbírású előtétfalat építettünk, melyet többrétegű PhoneStar rétegrendel láttunk el. A galériát ezután építettük vissza, amelynek így már nem volt direkt kapcsolata a mindössze 6 cm vastagságú válaszfallal. A PhoneStar “Csendlap” rendszer tökéletesen elnyelte a fa galéria zajait, rezgéseit és így elejét vettük a szomszédok közti háborúságnak, amely amúgy sok esetben a bíróságon végződik.

Olcsóbb és idegrendszer kímélőbb megoldás ügyvédek helyett PhoneStar hanggátló rendszerre költeni a pénzt, hiszen ez végleges megoldást nyújt az és az ingatlan komfortérzete, ezáltal értéke is növekedik!

A képeken a hanggátló rendszer beépítésének pár mozzanata látható.

Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.) - fotó galéria
Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.) 1. Beépítés mozzanata 1.
Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.) 2. Beépítés mozzanata 2.
Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (2015.04.) 3. Beépítés mozzanata 3.