Galériás lakás hangszigetelése Budapesten (Budapest VI. kerület - 2015. április)

Cégünk egy speciális hanggátlási probléma megoldására kapott felkérést. A régi építésű budapesti ingatlanokra jellemző, hogy a nagy belmagasság miatt galériával növelik a hasznos alapterületet. Az esetenként 100-120m2-es lakásokból leválasztott ingatlanoknál viszont a vékony válaszfalakhoz épített galéria komoly zajforrásként működik.

Beépítés mozzanata 1.

A galéria recsegése, vibrálása - főleg az éjszakai órákban - megőrjítheti a szomszédokat. Ügyfelünk problémáját úgy oldottuk meg, hogy a galériát teljesen elbontottuk, majd egy nagy teherbírású előtétfalat építettünk, melyet többrétegű PhoneStar rétegrendel láttunk el. A galériát ezután építettük vissza, amelynek így már nem volt direkt kapcsolata a mindössze 6 cm vastagságú válaszfallal. A PhoneStar “Csendlap” rendszer tökéletesen elnyelte a fa galéria zajait, rezgéseit és így elejét vettük a szomszédok közti háborúságnak, amely amúgy sok esetben a bíróságon végződik.

Olcsóbb és idegrendszer kímélőbb megoldás ügyvédek helyett PhoneStar hanggátló rendszerre költeni a pénzt, hiszen ez végleges megoldást nyújt az és az ingatlan komfortérzete, ezáltal értéke is növekedik!

A képeken a hanggátló rendszer beépítésének pár mozzanata látható.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7707

Elégedett ügyféleink száma

7803

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!