facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal 2012 Budapest Attila út

Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március)

Utólagos hangszigetelés erősen áthallatszó TV és konyhai zajok miatt előtétfalas megoldással egy budapesti lakásban.

Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) - fotó galéria
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 1. Az első előtétfalat egy galéria falára kellett szerelni. A hangszigetelés ezen az oldalon a TV és egyéb léghangokat volt hivatott csökkenteni.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 2. Az előtétfalas hangszigetelést gipszkartonnal burkoltuk.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 3. A lakás másik szobája a szomszéd konyhájával volt határos. Az erős áthallás miatt ide is előtétfalas megoldást választottunk.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 4. Az előtétfal vastagságában ásványgyapotot építettünk be.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 5. Az ásványgyapot teljes felületen kész és jelentős része a hangszigetelésnek.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 6. A hangszigetelésre egy réteg gipszkarton borítás került.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) 7. A gipszkartonokat ragasztással és csavarozással rögzítjük.
Léghangok elleni hangszigetelés előtétfallal (2012. március) - videó