facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Utólagos hangszigetelés 30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteggel (2012. szeptember - Veszprém)

30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember)

Bizonyos esetekben  annyira  kevés hely van a  hangszigetelő rétegrendek megépítésére, hogy azt csak a lehető legvékonyabb rétegfelépítéssel lehet megoldani. Ilyen esetekben a 30mm-es olcsó és egyszerű hangszigetelő megoldást alkalmazzuk.

A munka után Megrendelőnk örömmel jelezte, hogy az olcsó ám hatékony PhoneStar rendszer maradéktalanul megoldotta hangszigetelési problémáját.

30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) - fotó galéria
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 1. A díszlécek leszerelése a munka első fázisa. A hangszigetelés ebben az esetben olyan vékony, hogy a szegélylécet mindenképpen le kellett szerelni.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 2. A vékony hangszigetelést a 15 mm-es PhoneStar hanggátló lap és az alatta elhelyezett 3 mm vastag gumicsík teszi lehetővé.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 3. A hanggátló PhoneStar lapokat egymáshoz ragasztóval illesztjük.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 4. A kész vékony hanggátló réteg speciális dűbelekkel van rögzítve és egymáshoz ragasztva, előkészítve a végső burkolathoz.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 5. Az olcsó hanggátló réteget a lehető legolcsóbban gipszkarton lappal is be lehet burkolni.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) 6. Vékony hangszigetelés beépítésére más lehetőség is létezik, de az munkaigénye miatt drágább, ezért azt csak a legritkább esetekben ajánljuk ügyfeleinknek.
30 mm vastag PhoneStar hanggátló réteg (2012. szeptember) - videó