facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Társasház betonfal hangszigetelése, ikerszobás lakás
(Balatonfüred - 2012. május)

Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május)

Egy balatonfüredi társasház betonfalainak hangszigetelését végeztük.

Több helység hangszigetelésén dolgoztunk, amelyek közül ez egy hálószoba és határos a szomszéd lakással. Az előbbi munkánkhoz hasonlóan ezt a falat is 24 mm vastag hőszigeteléssel láttuk el a hanggátló réteg alatt. A 24 mm hőszigetelő réteg által a hangszigetelés minősége is javul.

Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) - fotó galéria
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 1. A betonfalra először a hőszigetelő réteget helyeztük el, majd az első hanggátló lapon kivágtuk az elektromos vezetékek helyeit.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 2. Az aljzatok helyét időigényes munkával alakítjuk ki a legjobb szerszámokkal.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 3. A PhoneStar Csendlap hangszigetelés minősége annak is köszönhető, hogy az illesztéseket pontosan és ragasztással végezzük.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 4. A PhoneStar Csendlap hanggátló elemeket egymáshoz ragasztjuk. A falban betonfúróval készítjük elő azt a furatot, amelybe ...
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 5. ... olyan üvegszálas dűbelekkel rögzítjük, amelyek nem tartalmaznak fém csavarokat.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 6. A legfelső elemeket a mennyezet alá pontos vágást követően kell úgy beilleszteni, hogy csak a hőtágulásnak legyen helye.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 7. A hanggátló rétegek felépítését követően a gipszkarton burkolás következik, amely ragasztással és csavarozással történik.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) 8. A betonfal hangszigetelése megtörtént. A végső felület a teljes gipszkarton borítás.
Társasház betonfal hangszigetelése (2012. május) - videó