Mindössze 5cm-es válaszfal szigetelése direkt rögzítésű PhoneStar rendszerrel.

Ügyfelünk megelégelte, hogy a szomszédjából és persze tőle is minden zaj áthallatszik az I.kerületi lakás mindössze 5 cm-es falán. Az 5 cm-es falvastagság méréseink szerint meglepő módon 48dB-es csillapítást mutatott, de ez az érték nem érte el az előírásos 51dB-t.

Direkt rögzítésű csendlapok kivitelezése 1.

Az apró fürdőszobában nagyon kevés hely, mindösze 3cm állt rendelkezésünkre, ezért egy direkt rögzítésű, kétrétegű, 9mm-es PhoneStar Csendlapokból álló rendszer beépítését javasoltuk, amelyet ügyfelünk azonnal el is fogadott. A PhoneStar lapok feldübelezése, ragasztása után a rendszert vízálló gipszkartonnal zártuk le. A teljes felületet a tulajdonos csempe burkolattal fogja ellátni. A mindössze 8m2-es felület beépítése takarítással együtt 4 óra alatt kész volt. A takarítás után megmértük a beépített rendszer csillapító képességét, amely 13dB lett. Ez azt jelenti, hogy az áthatoló zajok kevesebb mint negyedére csökkentek. Ügyfelünk és a szomszédban élő várandós hölgy is elégedetten nyugtázta, hogy a vízcsobogás és egyéb fürdőszobai zajok megszűntek.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!