facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés
(Balatonfüred - 2012. május)

Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május)

Egy balatonfüredi társasház betonfalainak hangszigetelését végeztük. Több helység hangszigetelésén dolgoztunk, amelyek közül ez egy hálószoba és határos a szomszéd lakással.

Az előbbi munkánkhoz hasonlóan ezt a falat is 24 mm vastag hőszigeteléssel láttuk el a hanggátló réteg alatt. A 24 mm hőszigetelő réteg által a hangszigetelés minősége is javul.

Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) - fotó galéria
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 1. A betonfalra először a hőszigetelő réteget helyeztük el, majd az első hanggátló lapot az úsztatott beton mögé helyeztük. Az elektromos vezetékek helyét ebben a munkafázisban kell kialakítani.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 2. A rögzítést üvegszálas, fém csavarokat nem tartalmazó dűbelekkel végezzük.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 3. A PhoneStar Csendlap hangszigetelés ebben a fázisban 39 mm.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 4. A PhoneStar Csendlap hanggátló elemeket egymáshoz ragasztjuk. Az illesztések pontossága előfeltétele a minőségi hangszigetelésnek.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 5. A 24 mm hőszigetelés és a 15 mm PhoneStar Csendlap teljes felületen kész.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 6. A gipszkarton borítás a hangszigetelés munkafázisának utolsó lépése.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) 7. A hanggátló rétegek felépítését követően a kész gipszkarton burkolat, amelyet ragasztással és csavarozással erősítünk meg.
Betonfalon nappaliban utólagos hangszigetelés (2012. május) - videó