Idősek otthonában szobafal hangszigetelés (Páty - 2019.07.)

Megrendelőnk édesanyja, aki sajnos nagyon beteg, egy idősek otthonában lakik. Már régóta gondot okozott, hogy a szomszédból átszűrődő zajoktól képtelen volt a pihenésre. Korábban már tetettek fel egy másfajta hangszigetelő rendszert szobája falának mindkét oldalára, de hatástalannak bizonyult. Ezután fordultak hozzánk.

A beépítés mozzanatai 1.

Az idős, beteg hölgy zavartalan pihenésének megoldása mielőbb szükséges volt, így a megrendelés utáni napon sürgősen ki is vonultunk. 1 réteg 15mm Csendlapot építettünk be, melyet ezúttal a már fentlévő szigetelőanyaghoz rögzítettünk. 
Mindig hangsúlyozzuk, hogy a hatékony hangszigetelés egyik legfontosabb feltétele a tömeg. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az, hogy míg az előző kivitelező 41mm vastag (a fal mindkét oldalán), de kisebb súllyal rendelkező hangszigeteléssel eredménytelen volt, mi a PhoneStar hanggátló rendszerünkkel mindössze 27,5mm vastagsággal biztosítottuk a hölgy számára a csendet.

Köszönjük a bizalmat!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!