Szagelszívócső hangszigetelése siófoki hotelben (Siófok, 2019)

Siófoki hotelben a földszinti konyha szagelszívója két szobán keresztül futott ki a tetőre. A szagelszívócső két oldalát falak határolták, ezért csupán pár centiméter állt rendelkezésünkre. Ezen a két síkon, mivel nem fért el több anyag, 2 réteg PhoneStart-t alkalmaztunk.

Beépítés fázisai 1.

A szobák felé eső másik két oldalt 3 réteg PhoneStar-ral építettük, amely nagyon vékony, de hatékony rétegrendnek minősül, így a PhoneStar kiváló választásnak bizonyult.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy a hotel tulajdonos évekig nem tudta kiadni ezt a 2 szobát, emiatt szezonális szinten komoly anyagi vesztesége származott ebből. A konyhai munkák elindításakor másnap oly mértékű volt a zajcsillapítás, hogy a megrendelőnk a következőt mondta: "Az eredmény tökéletessel határos, óriási a minőségbeli különbség." További falak hangszigetelését is cégünkre bízta, de a legfontosabb az, hogy a szobákat zajra legérzékenyebb vendégeinek is ki tudja adni.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7970

Elégedett ügyféleink száma

8102

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!