Fogtechnikai labor zajos eszközeinek hangszigetelése

Nemrégiben egy fogtechnikus hölgy kereste fel cégünket, aki olyan problémára szeretett volna megoldást találni, hogy a labor gépei által okozott mindennapos és így már káros zajoknak elejét vegye. A helyszíni felmérés során kollégánk léghangmérés után 105 dB-es értéket mért, ami már napi szinten súlyosabb halláskárosodással is járhat. 

Beépítés részletei 1.

Ezért, a megbeszéltek szerint a négy gépnek, egy ipari porszívónak és három kompresszornak, egy 1x1x1 méteres "kutyaházat" építettünk. Az acélkeretének oldalai 2-2 réteg PhoneStar Csendlapot kaptak, tetejére, a még hangtalanabb munkagép-zajok érdekében három réteg került a hangszigetelő lapokból. Aljára vékony PhoneStrip csíkot építettünk be. Az így kialakított kis építmény belsejét PhoneStar hangelnyelő anyaggal borítottuk, az általunk megszerkesztett ajtaját szintén Csendlapokkal fedtük be. Pár nappal később a csukott ajtó és az általunk megépített apró dobozépület mögött duruzsoló gépek hanghatása 61 dB-re csökkent a mérések szerint. Ez nyugodtabb munkakörélményeket jelent az ott tevékenykedő fogtecnikusi csapatnak.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7970

Elégedett ügyféleink száma

8102

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!