facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Faipari forgácsológép hangszigetelése
(Dánia - 2010. július)

Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július)

Egy faipari forgácsológép fülsüketítő zaját kellett hangszigetelni. A gép köré minden falra és a mennyezetre is szerkezetre épített PhoneStar hanggátló lapok kerültek.

A helység megvilágítása éppen úgy lett megépítve, mintha egy tégla épületi csarnokról lett volna szó. Ez is azt erősíti, hogy a PhoneStar hangszigetelő rendszer teljesen alkalmas minden területen arra, hogy megfeleljen a legkülönfélébb hangszigetelési követelményeknek.

Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) - fotó galéria
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 1. A PhoneStar hanggátló lapok szerkezetre csavarozva elég merevséget biztosítanak ahhoz, hogy egy ekkora építmény stabilan álljon. A külső mozgások miatt a hangszigetelő felületet OSB lappal borították nem csak a sarkoknál ...
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 2. ... de a falak teljes hosszában is. Erre főleg azért volt szükség, mert az építmény körül mozgó targoncák veszélyt jelentenek a hanggátló fal külső felületeire.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 3. A sarkok illesztése mindig gyenge pont a hangszigetelésben, ha a kivitelezés nem fordít elég figyelmet erre. Ebben az esetben minden, a hangszigetelést negatívan befolyásoló tényezőre oda lett figyelve, így a sarkok minősége megfelel a falakénak.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 4. A szerkezetbe épített ajtó nagy kihívást jelentett, de minden műszaki probléma nélkül meg lett oldva és ezzel nagymértékben hozzájárult a PhoneStar hangszigetelés minőségéhez.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 5. A tolóajtó szerkezetvastagságában is PhoneStar hanggátló lapok vannak elhelyezve.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 6. A tolóajtó erős vázszerkezetének szerelése a hangszigetelő rendszeren keresztül sem jelentett problémát.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 7. A kész hanggátló felület.
Faipari forgácsológép hangszigetelése (2010. július) 8. A mennyezeti szerelvények nem nélkülöznek semmit. A PhoneStar hanggátló lapok szerelése messzemenőkig lehetővé teszik, hogy a világítás szerelése ne menjen a minőség rovására.