Kovács Andor zenész próbatermének hangszigetelése

Egy próbaterem esetében a legfontosabb a ki- és átszűrődő hangok minimalizálása. Ilyen kéréssel fordult hozzánk Kovács Andor zenész, akinek a család és a szomszédok nyugalmát is biztosítania kell a zenei próbák során.

 

Kovács Andor próbaterem hangszigetelése 1.

Ezért a helyszíni felmérés és a kivitelezési megegyezés után az előtétfali konstrukció kialakítása történt meg, melyre két rétegben kerültek fel a Csendlapok. Ez 25-28 dB javulást jelent, amit érzetben 80% feletti zajcsillapítást eredményez a szomszédos szobák felé.

A PhoneStar ragasztóval a lapok közötti rések kikenése után erre még egy felületnyi gipszkartonlapot is erősítettünk. A terem régi ajtaja, hogy még jobban csillapítsuk a zajszennyezettségét a szobának, kiszerelésre került és Phonestar hangátló ajtaja került helyette beszerelésre. A falhoz képest és az ajtónál mérhető nagyobb zajterhelés miatt is a kerete mentén csendlapokkal lett körberakva, hogy egy kósza hang se juthasson ki a Csendlapokkal bélelt próbateremből.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7707

Elégedett ügyféleink száma

7803

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!