Zenei próbaterem hangszigetelése családi házban (2012.11.)

A mennyezet hangszigetelését álmennyezeti szerkezetre építettük, amelynek tartóelemeit a falhoz és az előtétfalhoz rögzítettük.

Ügyfelünk családi házának alagsorában egy zenekari próbateremnek is alkalmas szoba hangszigetelését kellett megoldanunk. A hangszerek által  keltett  90dB feletti  hangerő energiájának elnyelésére  a mennyezetet  álmennyezeti megoldással,  a  két falat pedig előtétfalas megoldással  beépített PhoneStar rendszerrel  hangszigeteltük.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

A mennyezet hangszigetelését álmennyezeti szerkezetre építettük, amelynek tartóelemeit a falhoz és az előtétfalhoz rögzítettük.
A mennyezet hangszigetelésének része a hanglágy anyag, amelyet a fém szerkezet és a PhoneStar hanggátló anyag közé helyezünk.
A hanggátló lapokon kivezetjük a füstérzékelőt és a lámpa vezetékét. A hanggátló lapok éleinek összeragasztása növeli a hangszigetelő rendszer hatékonyságát.
A hangszigetelő rendszerünket gipszkartonnal borítjuk.
Az ajtós fal hangszigetelése is előtétfalas megoldással épült. Az egyedi megrendelés alapján készült hangszigetelő ajtót is gondos illesztéssel építettük be.
Az ajtó körüli hangszigetelés minőségét jól mutatja a közeli kép. A hanggátló lapok egymáshoz vannak ragasztva és pontos illesztéssel csatlakoznak az ajtó széléhez.
A hangszigetelő rétegekből esztétikusan vágtuk ki a szellőzőnyílást.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!