Hangstúdió próbatermeinek szigetelése (Németország, 2013. 12. 10.)

A német JAK Produktions Preetz hangstúdió két, zenekari próbákra használható terem hanggátlását rendelte meg. A kíválóan felszerelt és akusztikailag optimalizált  hangstúdióban próbáló zenészek akár a próbákon elhangzó zeneszámokat is felvehetik.

A stúdiók hangszigetelésének legkritikusabb eleme az ajtó. A stúdió ajtaját PhoneStar lapokkal borították a legmagasabb hangszigetelési eredmény elérése miatt.

A párnafákra rögzített, ásványgyapot töltésű PhoneStar rendszer meggátolja, hogy a szomszédos termekben játszó zenészek zavarják egymást, vagy a hangstúdióban folyó munkát. A képeken látható, hogy a boltíves mennyezet is kiválóan hangszigetelhető és, hogy az ajtók hanggátló képességének emelése is PhoneStar hanggátló anyaggal történt.

JAK Produktions Preetz hangstúdió weboldala: www.jakshell.de

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

A stúdiók hangszigetelésének legkritikusabb eleme az ajtó. A stúdió ajtaját PhoneStar lapokkal borították a legmagasabb hangszigetelési eredmény elérése miatt.
A könnyen méretre vágható PhoneStar hangszigetelő lapok jól illeszthetőek akár boltíves mennyezetre is.
A próbatermek teljesen körbe lettek hangszigetelve. A mennyezeti gerendák és a PhoneStar réteg közé hanggátló kőzetgyapot került.
A keverőhelység ablakai hangszigetelt üveggel lettek elválasztva a PhoneStar burkolatú próbatermektől.
Az elkészült és berendezett hangszigetelt próbaterem akusztikai optimalizálása is megtörtént akusztikai szivaccsal burkolt mobil paravánok és falra szerelt abszorberek segítségével. (1)
Az elkészült és berendezett hangszigetelt próbaterem akusztikai optimalizálása is megtörtént akusztikai szivaccsal burkolt mobil paravánok és falra szerelt abszorberek segítségével. (2)

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!