Zenei próbaterem családi házban (2012. szeptember)

Családi ház alagsorában egy próbateremnek alkalmas szoba hangszigetelését kellett kialakítani. A  mennyezeti hangszigetelés és két fal hanggátlásának megoldása volt a feladat.

A mennyezet hangszigetelését álmennyezeti szerkezetre építettük, amelynek tartóelemeit a falhoz és az előtétfalhoz rögzítettük.

Mivel a kierősített gitár és az akusztikus dob a 90 dB feletti zajterhelést is eléri, így különösen hatékony hangszigetelő megoldást kellett alkalmazni. Ezt úgy oldottuk meg, hogy álmennyezetet alkalmaztunk és előtétfalat építettünk a falak hangszigetelésére.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

A mennyezet hangszigetelését álmennyezeti szerkezetre építettük, amelynek tartóelemeit a falhoz és az előtétfalhoz rögzítettük.
A mennyezet hangszigetelésének része a hanglágy anyag, amelyet a fém szerkezet és a PhoneStar hanggátló anyag közé helyezünk.
A hanggátló lapokon kivezetjük a füstérzékelőt és a lámpa vezetékét. A hanggátló lapok éleinek összeragasztása növeli a hangszigetelő minőséget.
A hangszigetelő rendszerünket gipszkartonnal borítjuk.
Az ajtós fal hangszigetelése előtétfalas megoldással épült. Az ajtó is hangszigetelt minőségű egyedi gyártás alapján.
Az ajtó körüli hangszigetelés minőségét jól mutatja a közeli kép. A hanggátló lapok egymáshoz vannak ragasztva és pontos illesztéssel csatlakoznak az ajtó széléhez.
A hangszigetelő rétegekből esztétikus módon kivágtuk a szellőzőnyílást.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!