Platinalemezes zenész dobszobájának hangszigetelése PhoneStar rendszerrel (Budapest, 2020. május)

Nagy megtiszteltetés és óriási öröm, ha cégünket egy olyan zenész keresi meg, aki munkásságával kivívta a szakma becsületét. Megrendelőnk is egy ilyen ember, aki neves dalszerző, zenész, zenei producer, 27 arany, gyémánt és platinalemez büszke tulajdonosa és a magyar könnyűzene számos szereplőjével dolgozott már együtt az évek alatt. 
Most ő kérte a segítségünket, mivel a házukban történő zenélés hangjai a szomszédokig is eljutottak, akik ezt jelezték is feléjük. Mi örömmel mondtunk igent a segítségnyújtásra.

Zenesi stúdió hangszigetelés 1.

Ügyfelünk fia, aki szintén zenész, jazzdobos lett, zenekari próbatermének hangszigetelésével bízott meg bennünket. Először a falakon lévő, „hangfogásra” alkalmatlan lambériaelemek leszerelése történt meg, majd közvetlenül a hangszigetelni kívánt, L-alakú fal elé egy vékony előtétfalat állítottunk fel, réseibe szálas anyag  került. A nagyobb falra kettő, míg a kisebbikre három réteg PhoneStar Csendlapot erősítettünk, mely 80-90%-al javítja a próbaterem hangszigetelését. A rendszert glettelésre, festésre kész gipszkarton zárta le. Mivel a próbaterembe később egy dobfelszerelés is került, ez alá egy dobogó épült, három réteg PhoneStar Csendlapból, a rétegek közé pedig akusztikus filcet tettünk, mely segíti a dobszólók hangzását és annak csillapítását.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!